Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

13 străzi din comuna Limanu vor intra în reabilitare! Valoarea lucrărilor, peste 1,1 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

10 Jun, 2024 13:30 1040 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 5.634.537.78 de lei (peste 1,1 milioane de euro), iar lucrările vor fi efectuate de companiile Gecor Prod Construct 94 SRL și de Asfalt Dobrogea SRL.
 
Comuna Limanu, din județul Constanța, achiziționează lucrări de drumuri, prin procedură simplificată! Potrivit licitatiapublica.ro, este vorba despre execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiție ,,Reabilitare și Modernizare Infrastructură Rutieră Zona de Est, localitatea Limanu, județul Constanța“.
 

Conform sursei, scopul prezentului proiect și al lucrării îl reprezintă amenajarea unui număr de 13 străzi din intravilanul localității Limanu, aferente Lotului 1 din proiect, cu o lungime totala de 3.122,07 m, astfel încât să se asigure următoarele: crearea unor strazi moderne care să satisfacă cerințele actuale de trafic;-îmbunătățirea condițiilor de circulație auto pentru traficul local; reducerea timpul de deplasare în cazul intervențiilor de urgenta cu mașini special de pompieri și salvare, diminuarea suspensiilor din aer din timpul perioadelor secetoase de vară, astfel ameliorându-se calitatea mediului prin diminuarea unei surse importante de poluare din intravilanul localității, creșterea capacității de acoperire a nevoilor de circulație la nivel local și consolidarea infrastructurii pe care o reprezintă căile de circulație rutieră la nivel de comună

 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul – în valoare de 5.634.537.78 de lei (peste 1,1 milioane de euro), iar lucrările vor fi efectuate de companiile Gecor Prod Construct 94 SRL și de Asfalt Dobrogea SRL.
 
Despre Gecor Prod Construct 94
 
Conform termene.ro, Gecor Prod Construct 94 SRL a fost fondată pe 24 august 1994, are sediul pe Bulevardul Unirii nr. 43, sectorul 3, București și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Asociați și administratori sunt Gheorghe Cușa și Ioana Cușa.
 
Conform termene.ro, Gheorghe Cușa apare și în Gecor Security SRL, CGM Oil SRL, Kirlic Group SRL, Prodcus SRL și Anastamar Construct SRL.
 
Gecor Prod Construct 94 SRL are adjudecate 32 de achiziții directe și 11 achiziții publice.
 
În anul 2022, Gecor Prod Construct 94 SRL a avut o cifră de faceri egală cu 24.733.580 de lei, un profit egal cu 1.843.202 lei și 60 de angajați.
 
Despre Asfalt Dobrogea
 
Tot potrivit termene.ro, Asfalt Dobrogea SRL funcționează din anul 2008, se ocupă cu lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor, iar sediul este pe strada Interioară 4 nr. 8, Constanța.
 
Asfalt Dobrogea SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 83.371.721 de lei, un profit egal cu 6.464.952 de lei și 172 de angajați.
 
Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administrator, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Numele Vasilicăi Comănescu se regăsește și în Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Iurin Pancencu figurează și ca administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL și Comprest Util SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu figurează și în Luxury Anis SRL, Revers SRL, dar și ca administrator Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Asfalt Dobrogea SRL a câștigat 84 de achiziții directe și 96 de achiziții publice.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Afaceri Constanța
Patru străzi din comuna Limanu vor fi modernizate. Lucrările costă aproximativ 700.000 de euro (DOCUMENT)

 
Licitații Constanța
Lifeguard Litoral SRL va asigura serviciul de salvare acvatică și prim ajutor în localitățile 2 Mai și Vama Veche (DOCUMENT)


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii