Academia Navală achiziționează servicii de asigurare pentru voiajul Navei Școală „Mircea“ din anul 2024! Iată de la cine
Academia Navală achiziționează servicii de asigurare pentru voiajul Navei Școală „Mircea“ din anul 2024!
01 May, 2024 14:12
ZIUA de Constanta
862
Marime text
- Numele navei provine de la vestitul voievod Mircea cel Bătrân ce a cârmuit Țara Românescă între anii 1386 și 1418, sub a cărui domnie navigația autohtonă și comerțul efectuat pe mare au cunoscut o mare dezvoltare, vasele românești navigând, încă de pe atunci, nu numai în Marea Neagră, ci și în Marea Egee și Marea Mediterană, fapt care i-a adus numele de „Domn până la Marea cea mare“. Nava are în prova, sub bompres, un galion, reprezentându-l pe domnitor îmbrăcat cu bluză albastră, mantie roșie și purtând pe cap coroana, simbol al domniei.
UM 02192 – Academia Navală Mircea cel Bătrân, din Constanța, achiziționează servicii de asigurare navă și persoane pentru voiajul Navei Școală „Mircea“ din anul 2024.
Descriere succintă:
Serviciul de asigurare facultativă de viață și de asigurarea tip CASCO maritim și tip P&I maritim este necesar pentru personalul ambarcat pe nava tip barc NS Mircea care execută 1(una) misiune în anul 2024 în zona de navigație din Marea Neagră - Marea Mediterană, astfel: Constanța (România), escale în porturile Souda Bay (Grecia), Livorno (Italia), Toulon (Franța), Palermo (Italia), Bodrum (Turcia) şi întoarcere în portul Constanţa (România).
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 236.574.36 de lei, iar serviciile vor fi asigurate de Omniasig Vienna Insurance Group SA și de Asirom Vienna Insurance Group SA.
Despre Asirom Vienna Insurance Group
Potrivit termene.ro, Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA are sediul în București, a fost înființată în anul 1992 și obiectul de activitate este „alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)”.
Acționarii societății sunt: Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (Austria), LVP Holding GMBH (Austria) și listă acționari persoane fizice și juridice.
Ionuț – Bogdan Zamfirescu, Wolfgang Hajek și Paul – Gabriel Zarzara apar ca membri în directorat.
Conform RECOM, Paul – Gabriel Zarzara apare în firma radiată Geopat.Systems SRL.
Potrivit termene.ro, Asigurarea Românească Asirom Vienna Insurance Group SA are câștigate 10.324 de cumpărări directe și 510 licitații publice.
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA
Potrivit termene.ro, firma Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată în anul 2001, are adresa în București, iar activitatea principală la RECOM este „Alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață)“.
Conform sursei citate, în Omniasig Vienna Insurance Group SA acționari sunt Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (din Austria) – cu 99.54299%, Persoane fizice și juridice – cu 0,37% și Banca Comercială Română SA – cu 0.08535%.
În 2020, Omniasig Vienna Insurance Group SA a avut un număr mediu de angajați de 1.131.
Platforma termene.ro informează și că Omniasig Vienna Insurance Group SA are peste 13.000 de contracte câștigate - achiziții directe și peste 800 de contracte câștigate – achiziții publice din 2007 până în prezent potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP. Data ultimei actualizări: 1 aprilie 2024.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
Potrivit anmb.ro https://www.anmb.ro/ro/files/infrastructura/nave_scoala/bric/index.html nava școala Mircea este un velier clasa A tip bark, cu trei arbori, înaltă de 44 de metri, cu 23 de vele ce însumează o suprafață velica totală de 1.850 m2.
Numele navei provine de la vestitul voievod Mircea cel Bătrân ce a cârmuit Țara Românescă între anii 1386 și 1418, sub a cărui domnie navigația autohtonă și comerțul efectuat pe mare au cunoscut o mare dezvoltare, vasele românești navigând, încă de pe atunci, nu numai în Marea Neagră, ci și în Marea Egee și Marea Mediterană, fapt care i-a adus numele de „Domn până la Marea cea mare“.
Nava are în prova, sub bompres, un galion, reprezentându-l pe domnitor îmbrăcat cu bluză albastră, mantie roșie și purtând pe cap coroana, simbol al domniei.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Citește și:
Cazarma 1369 Constanța va f reabilitată. Contractul de peste 450.000 de lei, scos la licitație de Academia Navală „Mircea cel Bătrân" (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii