Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baraj Stăvilar Mobil în Orașul Cernavodă Donprest Com SRL și Almma Contractors Group SRL vor încasa de la CN ACN SA Constanța peste 31 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

20 Jun, 2024 10:22 536 Marime text

 
  • Contractul „Reabilitare și retehnologizare Baraj Stăvilar Mobil km 4+337”, propus a fi amplasat în Orașul Cernavodă, a fost atribuit de CN ACN Constanța societăților Donprest Com SRL și Almma Contractors Group SRL.
  • Valoarea contractului este de 31.059.334,87 lei.
  • Achiziția se referă la un program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, Programul Operațional Transport POT 2021-2027.
  • Firma Donprest Com SRL este deținută de Diaconu Ion-Dumitru și  Diaconu Oltița, firecare cu câte 50% din capitalul social.  Administratorul firmei este Diaconu Oltița.
  • Alexandru Lucian Stamate este asociat și administrator al Almma Contractors Group SRL
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a anunțat pe SEAP numele agenților economici care și-au adjudecat contractul „Reabilitare și retehnologizare Baraj Stăvilar Mobil km 4+337”, propus a fi amplasat în Orașul Cernavodă.
 
Pe data de 30 mai 2024, câștigătoarele contractului au fost declarate societățile Donprest Com SRL și Almma Contractors Group SRL. Valoarea contractului este de 31.059.334,87 lei.
 
Serviciile și lucrările care fac obiectul  contractului  sunt, conform cerinte caiet de sarcini, următoarele:
1) Proiectare;
2)  Execuție;
3). Subactivități aferente Proiectarii și subactivități aferente Execuției, conform cerintelor din caietul de sarcini.
 
Durata contractului este de 12 luni. Achiziția se referă la un program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, Programul Operațional Transport POT 2021-2027.
 
 
Despre Donprest Com SRL
 
 
Înființată în anul 1994, firma are sediul pe strada Artarului, Nr. 5, Et. Subsol, Ap. Birou 27, București, Sector 1 și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma este deținută de Diaconu Ion-Dumitru și  Diaconu Oltița, firecare cu câte 50% din capitalul social.  Administratorul firmei este Diaconu Oltița.
 
Potrivit termene.ro, Diaconu Ion-Dumitru este asociat în Diac Energy Green SRL Argeş, asociat unic și administrator delegat în Dia -Design Inginerie Analiza SRL Bucuresti, asociat în Dafa Import Export SRL Bucuresti. La rândul său, Diaconu Oltița este asociat și administrator în Dafa Import Export SRL. Aceasta mai deține și un PFA.
 
Donprest Com SRL a obținut 222 de contracte, prin negociere drectă, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Municipiul Sighetu Marmației, Comuna Podeni,  Comuna Bunești, Comuna Comandău,  Comuna Braniștea, mehedinti,  Comuna Pietroasele,  Comuna Blejoi, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere sa,  Comuna satu Mare și altele. Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanta,  Compania Națională Aeroporturi București SA, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Consiliul Local al Municipiului Pitești.
 
În anul 2023, firma cu 4 salariați a declarat o cifră de afaceri de 3.496.863 lei și un profit de 1.283.916 lei.
 
 
Despre Almma Contractors Group SRL
 
Conform termene.ro, societatea are obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilo rezidențiale și nerezidențiale”, este funcțională din 2017 și are sediul pe bulevardul Mamaia nr. 231, Constanța. Anterior, firma a avut sediul pe strada Smaraldului din Constanța.
 
Almma Contractors Group SRL are două puncte de lucru în Sibioare și Lumina, județul Constanța, potrivit termene.ro.
 
Alexandru Lucian Stamate apare atât ca asociat, cât și ca administrator. El mai este administrator pentru firmele Betoane și Prefabricate SRL și Cariera Sibioara SRL.
 
În anul 2022, Almma Contractors Group SRL (având înregistrate mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri de 21.561.500 de lei, dar și un profit de 3.264.611 lei.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:
 
Reabilitarea și retehnologizarea Barajul Stavilar Mobil de la Cernavodă, în linie dreaptă

Se caută o firmă care va superviza proiectarea și execuția lucrărilor: Barajul Stăvilar Mobil de la Cernavodă, reabilitat și retehnologizat de CN ACN Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii