Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută o firmă care va superviza proiectarea și execuția lucrărilor Barajul Stăvilar Mobil de la Cernavodă, reabilitat și retehnologizat de CN ACN Constanța (DOCUMENT)

ro

06 Jun, 2024 17:00 662 Marime text
  • Contractul privind supervizarea proiectării și execuției obiectivului de investiții: «Reabilitare și retehnologizare baraj stăvilar mobil km 4+337» este scos la licitație de CN ACN Constanța.
  • Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Transport POT 2021 – 2027.
  • Achiziția va fi atribuită în baza criteriului: cel mai bun raport calitate – preț.
  • Contractul are o valoare estimată de 743.200 lei fără TVA.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice  pentru atribuirea contractului „Supervizarea proiectării și execuției obiectivului de investiții: «Reabilitare și retehnologizare baraj stăvilar mobil km 4+337»“ finanțat prin Programul Operațional Transport POT 2021 – 2027.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe 20.06.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră, în SEAP. Ofertanții vor depune și o garanție de participare: 7.432 lei. Achiziția va fi atribuită în baza criteriului: cel mai bun raport calitate – preț.
 
Contractul are o valoare estimată de 743.200 lei fără TVA, astfel: managementul de proiect pentru obiectivul de investiții - 244,000.00 lei, dirigenție de șantier – 499.200 lei. Valoarea estimată nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute.
 
Contractul va fi executat în extravilanul orașului Cernavodă, județul Constanța, amplasat pe Canalul de derivație al Canalului Dunăre – Marea Neagră, km 4+337.
 
Activitățile Supervizorului în conformitate cu caietul de sarcini nr. 2476/4 din 29.01.2024, sunt următoarele:
 
a) gestionare din punct de vedere tehnic și financiar a proiectului; b) supraveghere lucrări prin diriginți de șantier, pentru a se asigura că antreprenorul execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul lucrărilor.
 
 
Responsabili de atribuirea procedurii publice
 
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul entității contractante, responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: director general - Florin Goidea; director executiv, Direcția Juridic-Comercial - Diana Niculescu; director economic, Direcția Economică – Cornelia Popescu; șef Compartiment Analize Economice -Tarife - Daniela Boaghe; șef Departament Achiziții – Camelia Sîrbu; șef Departament Construcții Întreținere - Daniel Văescu; șef Departament Proiecte Investiții - Moren Abdurafi; subinginer Departament Proiecte Investiții - Eugenia Negrici. La aceștia se adaugă membrii Consiliului de Administrație: Georgeta Bumbac, Ion Laurențiu Voicu, Voicu Cheta, Gabriel Bunduc, Mihai Constantin,  Petrică Lucian Rusu și Cristina Mara Toganel.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța: La CN ACN SA, servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei (DOCUMENT)
 
Iată firmele care vor încasa peste 72 milioane de euro: Licitația privind retehnologizarea Ecluzei Năvodari, atribuită de CN ACN SA Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii