Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va executa lucrările de la Școala Primară nr. 2 din Vlahii, comuna Aliman, județul Constanța?

ro

05 Aug, 2024 17:00 150 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe data de 2 august 2024
 
Primăria comunei Aliman, județul Constanța, a achiziționat, prin cumpărare directă serviciile de execuție la Școala Primară nr. 2 din satul Vlahii, comuna Aliman.
 
Atribuirea a avut loc pe data de 2 august 2024. Valoarea achiziției este de 899.516,98 lei. Firma câștigătoare este Romoffice Construct Holding AG SRL. Este vorba de proiectul de execuție lucrări la obiectivul de investiții „Renovarea energetică moderată Școala Primară nr. 2, sat Vlahii, comuna Aliman, județul Constanța”.
 

Despre Romoffice Construct Holding AG SRL

 
Firma Romoffice Construct Holding AG SRL are deschisă o cerere de procedură de insolvență/faliment, conform platformei termene.ro. Este fondată în anul 2005, iar pe 2023 a transmis un profit de 2,1 milioane lei, cu 15 angajați și o cifră de afaceri de 22 milioane lei. Sediul social este în Voluntari, Ilfov, iar asociat unic și administrator este Ștefan Bălan.
 
Ștefan Bălan mai apare în Romserv IT SRL și HDD Repair SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Hiperline Utilaj SRL, contract de peste 485.000 de euro cu Primăria Tulcea, pentru reabilitarea energetică a unui bloc încadrat la risc seismic (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii