Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC a atribuit contractul finanțat prin PNRR Asociere de firme româno-spaniolă furnizează 25 de microbuze electrice pentru mai multe localități din județ (DOCUMENT)

ro

14 May, 2024 17:00 910 Marime text
  • Sase operatori economici au achiziționat caietele de sarcini, însă doar trei firme și-au depus ofertele în cadrul procedurii de licitație care viza achiziția a 25 de microbuze electrice 16+1 locuri
  • Este vorba despre C&I Eurotrans XXI SRL – reprezentată de Ilie Comuși, Aveuro International SRL, reprezentată de Vlad Papuc și asocierea de firme QEV Technologies din Spania și Amperio Energy SRL,reprezentată de Bogdan Gabriel Manole
  • Achiziția are o valoare totală de 24.122.200 lei și este finanțat prin Contractul de finanțare nr. 11995/12.09.2023, între Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și/sau investiții, responsabil pentru componenta C15 – Educație a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și Consiliul Județean Constanța, în calitate de Beneficiar
  • Câștigătorii contractului sunt potrivit SEAP: asocierea Amperio Energy cu sediul social în București  și QEV  Technologies cu sediul social în Barcelona, strada Carrer del Rec Molinar, nr. 11, reprezentată de Joan Maria Orus Valls
  • Cele 25 de autorități locale care vor beneficia de microbuze electrice sunt: Deleni, Crucea, Adamclisi, Ostrov, Albești, Pantelimon, Lipnița, Comana, Băneasa, Horia, Ciobanu, Mihai Viteazu, Gârliciu, Săcele, Castelu, Seimeni, Ion Corvin, Poarta Albă, Cobadin, Cogealac, Chirnogeni, Cuza Vodă, Mircea Vodă, Ciocârlia și Limanu
 

 
Consililul Județean Constanța a atribuit contract de furnizare pentru 25 de microbuze electrice 16+1 locuri, aferente proiectului „Dotarea cu microbuze electrice pentru elevi ai unităților de învățământ preuniversitar care funcționează în localitățile eligibile de pe raza Județului Constanța”.

Reamintim că șase operatori economici au achiziționat caietele de sarcini, însă doar trei firme și-au depus ofertele în cadrul procedurii de licitație care viza achiziția a 25 de microbuze electrice 16+1 locuri.

Este vorba despre C&I Eurotrans XXI SRL – reprezentată de Ilie Comuși, Aveuro International SRL, reprezentată de Vlad Papuc și asocierea de firme QEV Technologies din Spania și Amperio Energy SRL,reprezentată de Bogdan Gabriel Manole.

Achiziția are o valoare totală de 24.122.200 lei și este finanțat prin Contractul de finanțare nr. 11995/12.09.2023, între Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și/sau investiții, responsabil pentru componenta C15 – Educație a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și Consiliul Județean Constanța, în calitate de Beneficiar.

Perioada de implementare a proiectului, este de la data semnării contractului până la data de 31.12.2024.

În cazul în care perioada de implementare a proiectului se va prelungi în baza unui act adițional încheiat între Ministerul Educației și UAT Județul Constanța, termenele contractului ce fac obiectul acestei achiziții pot fi modificate prin act adițional (durata contractului, termen de livrare), conform prevederilor legislației în domeniul achizițiilor publice.

Câștigătorii contractului sunt potrivit SEAP: asocierea Amperio Energy cu sediul social în București  și QEV  Technologies cu sediul social în Barcelona, strada Carrer del Rec Molinar, nr. 11, reprezentată de Joan Maria Orus Valls.

Cele 25 de autorități locale care vor beneficia de microbuze electrice, în ordinea priorităților stabilite după ce au fost evaluate necesitățile transmise de UAT-uri sunt următoarele: Deleni, Crucea, Adamclisi, Ostrov, Albești, Pantelimon, Lipnița, Comana, Băneasa, Horia, Ciobanu, Mihai Viteazu, Gârliciu, Săcele, Castelu, Seimeni, Ion Corvin, Poarta Albă, Cobadin, Cogealac, Chirnogeni, Cuza Vodă, Mircea Vodă, Ciocârlia și Limanu.
 
Amperio Energy
 
Firma a fost înființată în 2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4669 - Comerț cu ridicata al altor masini și echipamente.

În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri 0, datorii de 223,828 lei, pierderi de 43.025 lei și un singur angajat, potrivit www.termene.ro.
Sediul social al companiei este în București, sector 1.

Asociații firmei sunt Andreea Boșcodeală și persoana juridică Doctor Swiss SRL care are și calitatea de administrator al companiei și nu figurează cu achiziții publice directe. Boșcodeală mai figurează și în Deebo International SRL, care în 2022 a vândut biciclete electrice pentru Poșta Română.
 
Doctor Swiss SRL

Compania care are sediul social în Capitală este controlată de Diana și Bogdan Gabriel Manole. Bărbatul este și administrator.

Potrivit www.termene.ro, compania înființată în 2017 a avut în 2022 o cifră de afaceri de 15.665.537 lei, trei angajați și profit de 1.670.705 lei.
Firma figurează cu 25 de achiziții directe.

QEV Technologies

QEV Technologies cu sediul social în Barcelona, strada Carrer del Rec Molinar, nr. 11, reprezentată de Joan Maria Orus Valls.
 
 
Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Microbuze electrice pentru elevii din județul Constanța, finanțate prin PNRR
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii