Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN SA Constanța a cumpărat servicii de revizie, reparații și tractări pentru opt autovehicule. Iată de la cine (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2024 17:00 539 Marime text
  • Sunt vizate de aceste servicii autovehiculele marca Audi, Volkswagen, Dacia, Skoda și Mercedes
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a atribuit contractul „service parc auto” către firma BLC Autohouse Leader SRL.
 
Serviciile din cadrul contractului sunt:
a) Revizia tehnică periodică la numărul de kilometri efectuați; aceste revizii se vor efectua la un rulaj cuprins între 15.000 km – 20.000 km, conform tabele din caietul de sarcini în functie de model și având în vedere recomandările producătorului
b) Revizia tehnică anuală are drept scop o verificare amănunțită a întregului autovehicul și implicit menținerea acestuia în stare tehnică normală de funcționare, astfel încât să fie în permanență apt de utilizare. Cu această ocazie se efectuează și lucrările de pregătire ale autovehiculelor pentru anotimpul rece, de asemenea, verificarea și atestarea stării tehnice a acestora (ITP). Reviziile anuale corespund unui rulaj de cca. 45.000- 60.000 km/autovehicul
c) Reparațiile accidentale - dacă achizitorul constată o funcționare anormală a vreunui autoturism, autoutilitară, autospecială sau utilaj, între reviziile tehnice periodice și cea anuală, va înștiința unitatea service și se va stabili de comun acord o dată pentru aducerea autovehiculului la atelier pentru constatare si efectuarea reparațiilor necesare
d) Tractări auto
e) Reparațiile accidentale în baza polițelor CASCO: Remedierea daunelor survenite în cazul unor accidente rutiere, sau evenimente asigurate în baza polițelor CASCO
 
Sunt vizate de aceste servicii autovehiculele marca Audi, Volkswagen, Dacia, Skoda și Mercedes (8 buc).
 
Valoarea totală a achiziției este de 64.368,20 de lei.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Data la care Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța și BLC Autohouse Leader SRL au încheiat contractul este 6 iunie 2024.
 
Anunțul a fost publicat în SEAP pe 19 iunie 2024.
 
Despre BLC Autohouse Leader SRL
 
Conform termene.ro, societatea funcționează din 17 noiembrie 2011, are sediul în Constanța, pe strada Crișanei nr. 11 și obiectul de activitate este „întreținerea și repararea autovehiculelor”.
 
În anul 2023, firma a raportat peste 10 milioane de lei la cifra de afaceri, peste un milion de lei la profit și 29 de angajați.
 
Mariana Bulac este atât asociat, cât și administrator în BLC Autohouse Leader SRL.
 
Conform termene.ro, ea mai apare în Almapart SRL.
 
După cum arată sursa citată, BLC Autohouse Leader SRL are 512 cumpărări directe și 52 de achiziții publice câștigate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
CN Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța organizează o licitație pentru proiectarea și execuția proiectului „Modernizare Front de așteptare port Basarabi” 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii