Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța extinde cheurile danelor 10 și 12 din zona Midia! (DOCUMENT)

ro

24 Jul, 2024 17:00 177 Marime text


Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, pentru achiziția lucrărilor de proiectare și execuție pentru realizarea obiectivului de investiții „Extinderea cheurilor danelor 10 şi 12 din zona Midia”, inclusiv consolidări ȋn spatele cheurilor.
 
Potrivit e-licitatie.ro, entitatea contractantă va răspunde într-un prim termen de 25 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor tuturor solicitărilor de clarificare adresate de operatorul economic.
 
Totodată, entitatea contractantă va răspunde într-un al doilea termen de 11 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor restului de solicitări de clarificare, adresate cu 18 zile anterior datei limită de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală estimativă a contractului este de 51,193,073.37 lei, iar societățile ofertante câștigătoare sunt A.B.C. VAL, BETOANE SI PREFABRICATE SRL și ALMMA CONTRACTORS GROUP S.R.L.
 
Despre A.B.C. VAL

Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 1993 și are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, bulevardul Mamaia, iar principalul obiect de activitate al companiei este reprezentat de „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Asociat unic și administrator este Costea Vasile, ce deține 100% din companie.

De asemenea, Costea Vasile mai este acționar al societății comerciale IMVEST S.A. (41.87%), asociat și administrator al ONTARIO CONSTRUCT LINE SRL (50%), asociat unic al BETOANE SI PREFABRICATE SRL (100%), precum și asociat și administrator al NATURAL SUITE DESIGN S.R.L. (50%).

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 35.143.186 lei, profit 1.421.655 lei și un număr mediu de 43 de angajați.

A.B.C. VAL figurează cu 32 contracte câștigate - achiziții directe, pentru societăți contractante precum Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu” Colegiul Comercial "Carol I" și comuna Pecineaga, dar și 36 de contracte câștigate – achiziții publice, pentru societăți contractante precum Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, municipiul Medgidia și orașul Techirghiol. 
 
Despre BETOANE SI PREFABRICATE SRL

Conform termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2004, cu sediul social în comuna Agigea, județul Constanța, strada Ecluzei, iar principalul obiect de activitate al firmei este fabricarea betonului.

Asociat unic este Costea Vasile, cu o cotă de 100% din companie, iar administrator este Stamate Alexandru Lucian.

Potrivit sursei citate, Costea Vasile mai este acționar al societății comerciale IMVEST S.A. (41.87%), asociat și administrator al ONTARIO CONSTRUCT LINE SRL (50%), asociat unic și administrator al A.B.C.VAL SRL (100%), precum și asociat și administrator al NATURAL SUITE DESIGN S.R.L. (50%), iar Stamate Alexandru Lucian mai este asociat unic și administrator al ALMMA CONTRACTORS GROUP S.R.L. (100%) și administrator al CARIERA SIBIOARA S.R.L.

În anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 37.464.458 lei, profit 131.325 lei și un număr mediu de 48 de salariați.

BETOANE SI PREFABRICATE SRL figurează cu 2 contracte câștigate - achiziții directe, pentru societăți contractante precum comuna Pecineaga, dar și 4 contracte câștigate – achiziții publice, pentru societăți contractante precum Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" S.A. Constanța și Compania Națională „Administrația Canalelor Navigabile” S.A. Constanța.
 
Despre ALMMA CONTRACTORS GROUP S.R.L.

Societatea comercială a fost înființată în anul 2017, are sediul social în municipiul Constanța, județul Constanța, bulevardul Mamaia, iar ca obiect principal de activitate figurează cu „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Asociat unic și administrator al companiei este Stamate Alexandru Lucian (100%). Totodată, el mai este administrator al BETOANE SI PREFABRICATE SRL și CARIERA SIBIOARA S.R.L., potrivit termene.ro.
 
 
În anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 31.942.291 lei, profit 3.501.929 lei și un număr mediu de 57 angajați.

ALMMA CONTRACTORS GROUP S.R.L. figurează cu 34 de contracte câștigate - achiziții directe, pentru societăți contractante precum RAJA S.A Constanța, dar și 7 contracte câștigate – achiziții publice, pentru societăți contractante precum Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, U.A.T Judetul Constanța - Consiliul Județean Constanța și municipiul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Primăria 23 August a cumpărat mobilier școlar. Iată de la cine (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii