CN APM SA Constanța, un nou contract cu TPF Inginerie SRL (DOCUMENT)
CN APM SA Constanța, un nou contract cu TPF Inginerie SRL (DOCUMENT)
19 Mar, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
2592
Marime text
- Valoarea finală a achiziției este de 1.147.800 lei
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru elaborarea temei de proiectare/notei conceptuale, a studiului de fezabilitate, aplicație de finanțare și a documentației tehnice necesară în vederea realizării obiectivului de investiție Dezvoltarea Capacității Feroviare în sectorul fluvio-maritim al Portului Constanța – Etapa II.
Atribuirea a avut loc pe 15 martie 2022. În cadrul contractului de servicii, ofertantul va elabora Studiu de Fezabilitate, Aplicație de Finanțare (inclusiv Analiza Cost – Beneficiu și documentele suport) și a documentației tehnice aferente obținerii avizelor/autorizațiilor necesare accesării fondurilor europene în cadrul programelor 2021 – 2027 pentru realizarea obiectivului de investiție: „Dezvoltarea capacității feroviare în Sectorul Fluvio – Maritim al Portului Constanța – Etapa a II – a”. în scopul de a identifica soluții constructive/variante tehnice, tehnologice și de exploatare care să stea la baza realizării ulterioare a proiectării și execuției obiectivului de investiții.
Valoarea finală a achiziției este de 1.147.800 lei, iar firma câștigătoare este TPF Inginerie SRL.
Despre TPF Inginerie SRL
Societatea a fost înmatriculată în anul 2010, în București.
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 24 mai 2021, capitalul social subscris este de 2.000.000 lei, integral vărsat, compus din 200.000 părți sociale, fiecare a câte 10 lei.
Asociat persoană juridică este T.P.F. SA, cu sediul social în Belgia. Administratorii societății sunt Marian Ion Constantinescu și Spitaels Thomas Francois.
Domeniul de activitate principal este activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Cine va superviza lucrările de extindere a drumului din Poarta 10 și Poarta 10 Bis (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii