Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania controlată de George Lipoveanu câștigă contractul de salvare acvatică pe plajele din sudul litoralului (DOCUMENT)

ro

19 Jul, 2024 11:38 220 Marime text
Primăria Mangalia a semnat acordul-cadru pentru prestarea serviciilor de salvamar pentru plajele cu destinație turistică din municipiu și stațiunile  Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp.

Salvamiral SRL va încasa 3.595.000 de lei  fără TVA pentru asigurarea acestor servicii.

Salvamiral SRL

Societatea a fost înființată în data de 14 martie 2019și are sediul în localitatea 23 August.

Domeniul de activitate al societății este legat de „activitățile de servicii anexe transporturilor pe apă”.

În 2023, Salvamiral SRL a raportat o cifră de afaceri de 3.890.254 de lei, profit în valoare de 2.327.195 de lei și datorii de 14.852 de lei.
Salvamiral este deținută de Constantina Pârvulescu și George Lipoveanu care este și administrator al societății.

George Lipoveanu, fost președinte al UNPR Constanța, este cunoscut de mulți ani drept șeful salvamarilor din zona de sud a litoralului românesc.

 Lipoveanu mai este asociat la Steaua Polară SRL și Egreta Shipping SRL, cât și asociat și administrator la Callatis Club Nautic SRL.
 
Celălalt asociat din Salvamiral SRL este Constantina Pârvulescu, pe care o regăsim în Geo Suzi SRL în calitate de asociat și administrator.
 
Compania Salvamiral figurează cu 8 contracte de achiziții publice în valoare totală de 376.700 lei, în 2019 și 2020, majoritatea cu ABADL și două cu Primăria 23 August.
 
Și în anii trecuți, Salvamiral SRL a câștigat contracte de la Primăria municipiului Mangalia, tot pentru servicii de salvare acvatică – salvamar și posturi de prim ajutor pe plajele cu destinație turistică din municipiul Mangalia și stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Salvamiral SRL va asigura serviciile de salvare acvatică la 23 August, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii