Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța DGASPC plătește aproape 83.000 de lei pentru dirigenție de șantier în proiectul „Tineri în comunitate - PIN Topraisar“ (DOCUMENT)

ro

20 Jun, 2024 15:33 451 Marime text

 
  • Data limită de depunere a ofertelor este 25 iunie 2024.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și-a exprimat intenția, printr-un anunț de publicitate, de a achiziționa servicii de dirigenție de șantier pe perioada execuției lucrărilor din cadrul proiectului „Tineri în comunitate - PIN Topraisar“.
 
Tipul de anunț este Cumpărări directe, valoarea estimată – 82.880,52 lei, iar data limită de depunere a ofertelor este 25 iunie 2024, ora 12.00. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, în contract este vorba de servicii de dirigenție de șantier pe perioada execuției lucrărilor în cadrul proiectului „Tineri în comunitate“ pentru următoarele obiective:

1. Modernizarea/reabilitarea/dotarea unei clădiri în vederea deschiderii unui Centru de zi (CZ) destinat beneficiarilor serviciilor de tip locuințe protejate și din comunitate, pe Șos. Națională, nr.78B, lot 1, în localitatea Topraisar, jud. Constanța, din cadrul proiectului „Tineri in comunitate“ - valoare estimată: 22.868,80 lei fără TVA;

2. Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție specială a copilului, LP1, str. Teilor Nr. 16, lot 2/1, în localitatea Topraisar, Jud. Constanța, în cadrul proiectului „Tineri in comunitate“ - valoare estimată 15.002,93 lei fără TVA;

3. Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție specială a copilului, LP2, str. Teilor Nr. 16, lot 2/2, în localitatea Topraisar, Jud. Constanța în cadrul proiectului „Tineri în comunitate“ - valoare estimată 15.002,93 lei fără TVA;

4. Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție specială a copilului, LP3, str. Teilor Nr. 16, lot 2/3/1, în localitatea Topraisar, Jud. Constanța în cadrul proiectului „Tineri în comunitate“ - valoare estimată 15.002,93 lei fără TVA;

5. Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție specială a copilului, LP4, str. Teilor Nr. 16, lot 2/3/2, în localitatea Topraisar, Jud. Constanța în cadrul proiectului „Tineri în comunitate“ - valoare estimată 15.002,93 lei fără TVA;

Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani raportat la data limită de depunere a ofertelor, au prestat servicii similare celor care fac obiectul contractului, la nivelul a cel puțin un contract în valoare totală de cel puțin: CZ: 22.800 lei fără TVA; LP1:15.000 lei fără TVA; LP2: 15.000 lei fără TVA; LP3: 15.000 lei fără TVA; LP4:15.000 lei fără TVA.

Prin servicii similare autoritatea contractanta înțelege servicii de dirigenție de șantier cuprinse cel puțin în categoria de importanță C (inclusiv lucrări de reparații/reabilitări clădiri civile).

Durata contractului de Dirigenție de șantier se derulează atât pe toată perioada de executare a contractului de lucrări, respectiv 9 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrării, cât și pe durata de garanție a lucrărilor.

În condițiile în care, din motive obiective, perioada de implementare a proiectului se va prelungi pe baza unui act adițional încheiat între Autoritatea Contractantă și Executant, contractul de Dirigenție de șantier va fi prelungit în mod automat cu același număr de luni, fără modificarea valorii acestuia.
 
Sursa foto: DGASPC Constanța. Sursa foto - Facebook.com - DGASPC Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe
Salport SRL va presta servicii de dezinsecție și deratizare pentru DGASPC Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii