Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Garda de Coastă cumpără hrană pentru câinii de serviciu. La ce preț se ridică achiziția

ro

22 Jul, 2024 10:46 195 Marime text


Garda de Coasta a lansat un anunț pe SEAP privind încheierea unui acord cadru pe o perioadă de 1 an calendaristic ce are ca obiect furnizarea de hrană de câini.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul se ridică la o valoare de 226.000,00 RON, iar data limită până la care pot fi depuse ofertele este luni 22.07.2024, ora 12:00.
 
Autoritatea contractantă a menționat că în cadrul propunerii tehnice ofertantul va menționa valoarea energetică a produselor ofertate, exprimată in kcal./100 g. produs (valoarea energetică a produselor va fi apreciată în energie metabolizabilă, care trebuie să fie de minim 350-450 kcal./100 g.).
 
De asemenea, oferta tehnică va include documente de atestare a conformității produsului cu specificațiile tehnice, conform caietului de sarcini: buletin de analiza eliberat de Institutul de Igienă și Sănătate Publică Veterinară București, Laboratorul Larex București sau alte instituții abilitate, unde să fie consemnate rezultatele examenelor fizico-chimice, bacteriologice, toxicologice, micologice și valoarea energiei metabolizabile, fișa tehnică sau certificatul sanitar-veterinar de origine a materiilor prime și traducerea acestora, în care să fie menționată compoziția în materii prime % (carne, subproduse animale, cereale, subproduse de origine vegetală), substanțe vitamino-minerale, aminoacizi, acizi grași nesaturați, aditivi (substanțe aromatizante, emulgatoare, chelatante, stabilizatoare, antioxidante, coloranți alimentari), drojdii furajere, etc. și buletinul de analiză eliberat de Institutul de Sănătate Publică Veterinară București care să confirme prezența proteinei de origine animală în produsul respectiv.
 
Buletinele de analiză și fișa tehnică sau certificatul sanitar-veterinar de origine a materiilor prime trebuie să aibă o vechime de cel mult 6 (șase) luni de la data stabilită pentru depunerea ofertelor și trebuie să fie realizate pentru fiecare categorie de produse.
 
Livrarea se va face la sediul Gărzii de Coastă în termen de 10 zile lucrătoare de la transmiterea comenzii fără costuri suplimentare, dupa primirea unei comenzi scrise din partea autorității contractante. Plata se va efectua cu OP în maxim 30 de zile după primirea facturii și recepția produselor.
 
Ca și condiții de participare, ofertele vor fi transmise prin e-mail la adresa achizitii.gardadecoasta@igpf.ro și vor avea o valabilitate de 60 de zile de la data transmiterii. Se va accepta depunerea unei singure oferte pentru fiecare agent economic, până la termenul limită prevazut, fiind obligatorie ofertarea ambelor categorii de produse de către fiecare ofertant.
 
Criteriul de atribuire al contractului îl reprezintă prețul cel mai scăzut.
 
Garda de Coastă atrage atenția că ofertele transmise la o alta adresă de e-mail sau după data și ora limită nu vor fi luate în considerare. Toate ofertele vor fi confirmate de primire de către autoritatea contractantă. În cazul în care ofertele nu vor confirmate de către autoritatea contractantă, operatorii economici sunt rugați să sune la tel. 0241 553794, în vederea confirmării lor. Ofertele vor avea o valabilitate de 60 de zile de la data transmiterii acestora.

O condiție obligatorie este ca oferta clasată pe primul lor că fie postată de ofertant în catalogul electronic din SICAP, în vederea finalizării online a achiziției directe. Aceasta presupune ca ofertantul declarat câștigator să fie înregistrat în Catalogul Electronic din SICAP. În scopul aflării rezultatului acestei achiziții directe, operatorii economici care au depus oferte sunt rugați să consulte site-ul www.e-licitatie.ro, rubrica "Achiziții inițiate în catalogul electronic" și să selecteze Garda de Coastă, ca și autoritate contractantă. Pentru detalii tehnice, contactați Compartimentul tehnic al Gărzii de Coastă – d-na Ianul Elena telefon 0763681687.
 
În rubrica Documente poate fi consultat în integralitate caietul de sarcini pus la dispoziție de către Garda de Coastă.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și
Garda de Coastă Constanța achiziționează peste 2000 de insigne! Vezi ce sumă a alocat (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii