Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract semnat între Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” din Tulcea și o firmă din București. Date despre societatea câștigătoare (DOCUMENT)

ro

30 Jan, 2022 18:06 2795 Marime text

 
Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” din Tulcea a încheiat un acord cadru pentru furnizare servicii de proiectare - ridicare topografica, studiu geotehnic, expertiza materiale istorice si suprafete murale, documentatie aviz mediu si elaborare proiect faza Dali - la situl Cetatea Halmyris-Murighiol 
 
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Servicii de proiectare - ridicare topografica, studiu geotehnic, expertiza materiale istorice si suprafete murale, documentatie aviz mediu si elaborare proiect faza Dali - la situl Cetatea Halmyris-Murighiol“.  
 

Societatea care se va ocupa de furnizarea serviciilor de proiectare  pentru Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” din Tulcea este Profesional Construct Proiectare SRL.
 

Atribuirea a avut loc în data de 26.01.2021.   
 

Descrierea contractului
 
Contractul presupune servicii de proiectare: ridicare topografica, studiu geotehnic,expertiza tehnica, expertize materiale istorice si murale, documentatie aviz mediu si elaborare documentatie de avizare a lucrarilor de interventie pentru obiectivul de investitii – Parcul arheologic Halmyris-Murighiol.Conservare-restaurare si punere in valoare a cetatii Halmyris
 

Proiectul se desfasoara sub supravegherea si cu finantarea Institutului National al Patrimoniului, programul Timbrul Monumentelor Istorice, ceea ce aduce cu sine termene si cerinte privind calificarile expertilor si a persoanelor juridice implicate in realizarea proiectului.
 


Valoarea estimata a contractului: 142.857,14 lei, fara TVA, din care:

- Servicii de topografie =8.773,95 lei, fara Tva
- Studiu geotehnic = 17.203,36 lei fara Tva
- Expertize = 36.184,03 lei fara Tva
- Documentatie Dali(incluzand documentatie aviz mediu, relevee si analiza cost-beneficiu) = 80.695,80 lei
 
Termenul maxim de acceptare a documentatiei este de 31.05.2022
 
Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 142857.14 RON.
 
Despre Profesional Construct Proiectare SRL, firma câștigătoare 


 
 Societatea Profesional Construct Proiectare SRL a fost înființată în 2006, în București, iar rolul de acționar unic și administrator îi aparține lui Mihai Paul Ioan. Domeniul principal de activitate este reprezentat de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.


 
În 2016, societatea a avut un profit brut de 360.111 lei, un număr mediu de 33 de salariați și o cifră de afaceri netă de 3.501.071 de lei. În 2017, profitul brut a fost 325.266 de lei, numărul salariaților a fost de 29, iar cifra de afaceri netă a fost 3.999.264 de lei. În 2018, profitul brut s-a ridicat la valoarea de 921.869 de lei, numărul mediu de salariați a scăzut la 28, iar cifra de afaceri netă a fost 5.165.819 lei. Numele lui Mihai Paul Ioan se leagă și de firma Profesional Construct SRL, înființată în 1992 și profilată tot pe activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
 


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursă foto: icemtl.ro 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii