Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Ce societate se va ocupa de igienizarea spațiilor în Liceul Tehnologic Topraisar (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2024 21:06 225 Marime text
Foto: PexelsLiceul Tehnologic Topraisar a atribuit recent un contract prin cumpărare directă de lucrări de igienizare spații.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății ONIX STONE CONSTRUCT și este estimat la aproximativ 149.880,25 RON.

Despre Onix Stone Construct SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 25 iulie 2024, firma a fost înființată în anul 2020, sediul social este în Strada Decebal, Nr. 12, Eforie Nord, Județ Constanța, iar obiectul principal de activitate este „ Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat“.

În ce privește situația financiară pe anul 2023, societatea a avut o cifră de afaceri de 448.650 lei și un profit de 203.982  lei, iar numărul mediu de angajați a fost de 2.

Unic asociat și administrator este Dumitru Romulus. Acesta mai figurează ca unic asociat și administrator la Diorit Construct SRL.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și: 

Școala din Movilița, reabilitată cu bani din PNRR. Primăria Topraisar a semnat cu Air-Company SRL și Zethouse Development SRL (DOCUMENT)

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii