Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța CN ACN SA, contract cu SC Best Consulting & Design SRL pentru un studiu de fezabilitate (DOCUMENT)

ro

11 Jul, 2024 17:00 505 Marime text

 
  • Asociați în SC Best Consulting & Design SRL sunt Aurelian Valeriu Grigorescu, Constantin Bobaru și Violeta Grigorescu.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din București pentru „Studiu de fezabilitate pentru obiectivul mixt de investiții «Modernizare fronturi de așteptare (amonte și aval) Port Medgidia»“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
Valoarea achiziției este de 260.000 lei (52.237,16 euro), ofertant câștigător fiind SC Best Consulting & Design SRL. Data publicării este 9 iulie 2024.
 
Despre Best Consulting & Design SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 11 iulie 2024, firma Best Consulting & Design SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în București, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociați în SC Best Consulting & Design SRL sunt Aurelian Valeriu Grigorescu (50%), Constantin Bobaru (32,5%) și Violeta Grigorescu (17,5%).
 
Aurelian Valeriu Grigorescu deține și calitatea de administrator.
 
Acesta mai apare în Eco Valahia SRL.
 
Constantin Bobaru mai apare în Bobaru C. Constantin Persoană Fizică Autorizată. 
 
În 2023, SC Best Consulting & Design SRL a avut o cifră de afaceri de 2.401.520 lei, un profit de 720.903 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 6.
 
Platforma termene.ro, consultată luni, 8 iulie 2024, informează că SC Best Consulting & Design SRL are în jur de 70 de contracte câștigate - achiziții directe și șapte contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 10 iulie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
CN ACN SA Constanța achiziționează studiu de fezabilitate pentru modernizarea fronturilor de așteptare la Portul Medgidia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii