Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN SA Constanța achiziționează studiu de fezabilitate pentru modernizarea fronturilor de așteptare la Portul Medgidia (DOCUMENT)

ro

22 Jun, 2024 16:34 500 Marime text
  • Valoarea estimată e de 264.000 lei, iar data limită de depunere a ofertelor este 26 iunie 2024.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, ca autoritate contractantă, și-a exprimat intenția, printr-un anunț de publicitate, de a achiziționa studiu de fezabilitate pentru obiectivul mixt de investiții „Modernizare fronturi de așteptare (amonte și aval) Port Medgidia“.
 
Valoarea estimată e de 264.000 lei, iar data limită de depunere a ofertelor este 26 iunie 2024, la ora 16.00. Criteriul de atribuire e prețul cel mai scăzut. 
 
Portul Medgidia este amplasat pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, în intravilanul municipiului Medgidia, județul Constanța, la km 37+410 (27+00 navigabil). Portul are două fronturi de așteptare (cu Duc d'Albi), la intrarea în port, pentru desfacere / refacere convoaie, astfel: unul în amonte de gura de intrare în bazinul portuar, cu L - 609 m, fiind format din 15 construcții de acostare de tip Duc d'Albi dispuse la distanța de 43 m interax; unul în aval de gura de intrare în bazinul portuar, cu L - 309 m, fiind format din 8 construcții de acostare de tip Duc d'Albi dispuse la distanța de 43 m interax.
 
Durata contractului e de zece luni (șase luni perioada de prestare a serviciilor și patru luni perioada suplimentară estimată de avizare în CTE MTI, ordin de ministru / HG după caz).
 
Modalitatea de atribuire a contractului de achiziție sectorială este achiziție directă. 
 
Persoane care dețin funcții de decizie în sensul organizării, derulării și finalizării achiziției directe din cadrul CN ACN SA Constanța sunt:
 
Florin Goidea - director general
Diana Elena Niculescu - director executiv Direcția Juridic - Comercial
Cornelia Popescu - director economic Direcția Economică
Cristina Poenaru - economist, Control Financiar Preventiv Propriu
Camelia Carmen Sîrbu - șef departament Achiziții
Moren Abdurafi - șef Departament Proiecte Investiții
Eugenia Negrici - Departament Proiecte Investiții.
 
Citește și:
 
Constanța CN ACN SA achiziționează servicii pentru remedierea avariei la Duc d'Albi la Frontul de așteptare nave CDMN mal stâng (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii