Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Consult Primo Partener SRL va asigura dirigenția de șantier pentru lucrările de gaze în Medgidia, Valea Dacilor și Remus Opreanu (DOCUMENT)

ro

20 Jun, 2024 13:15 617 Marime text
  • Consult Primo Partener SRL este administrată de Alexandru Drăgan și Nicoleta Carmen Drăgan, ultima fiind și asociat unic.
Consult Primo Partener SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia contractul pentru serviciile de dirigenție de șantier la lucrările de înființare a rețelei inteligente de distribuție gaze naturale.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este 130.000 de lei fără TVA, adică peste 25.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de dirigenție de șantier“.
 
În descriere se precizează că „achizitionarea serviciilor de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiții «Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în U.A.T. Medgidia, sat Valea Dacilor și sat Remus Opreanu» este necesară având în vedere că asistența tehnică pe care supervizorul/ dirigintele de șantier o va asigura, va garanta autorității contractante faptul că, contractantul căruia i-a fost atribuit contractul proiectare și execuție de lucrări, își va îndeplini toate responsabilitățile asumate prin contract, respectând prevederile legale, reglementările tehnice, proiectul tehnic, detaliile de execuție și caietul de sarcini“.
 
Despre Consult Primo Partener SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 iunie 2024, Consult Primo Partener SRL a fost înființată în 2010, are sediul social pe strada Liliacului din Valu lui Traian și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociat unic figurează Nicoleta Carmen Drăgan, care este și administrator, alături de Alexandru Drăgan, numele celor doi legându-se și de Radvisar SRL și Consult Trans SRL.
 
Conform termene.ro, Consult Primo Partener SRL figurează cu 148 de achiziții directe (Comuna Independențe, Municipiul Medgidia, Parohia Independența printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Consiliul Județean Constanța și Orașul Cernavodă autorități contractante).
 
În 2023, Consult Primo Partener SRL a declarat un angajat, profit peste 500.000 de lei și cifra de afaceri aproape 910.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Energie Urbana RSGroup SRL, contract de consultanță cu Primăria Constanța (DOCUMENT) 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii