Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța! DGASPC Constanța, contract cu Thallassa Cons! Vizate locuințele protejate pentru tineri cu dizabilități de la Topraisar (DOCUMENT)

ro

28 Jul, 2024 21:26 180 Marime text
Sediul DGASPC Constanța. Foto: ZIUA de ConstanțaDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de servicii de dirigenție de șantier pe perioada execuției lucrărilor.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății THALLASSA CONS, valoarea fiind estimată la 59.500 RON.

Contractul prevede furnizarea de servicii de dirigenție de șantier pe perioada execuției lucrărilor în cadrul proiectului „Tineri în comunitate” pentru următoarele obiective:
1. Reabililitarea/modernizarea/extinderea/dotarea unei clădiri în vederea realizării unui Centru de zi (CZ) pentru persoanele cu dizabilități din sistemul de asistență socială pe Șos.Națională, nr.78B, lot 1, în localitatea Topraisar, jud.Constanța, din cadrul proiectului „Tineri în comunitate”;
2. Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție special a copilului, LP1, str.Teilor Nr.16, lot 2/1, în loc.Topraisar, Jud.Constanța în cadrul proiectului „Tineri în comunitate”;
3. Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție special a copilului, LP2, str.Teilor Nr.16, lot 2/2, în loc.Topraisar, Jud.Constanța în cadrul proiectului „Tineri în comunitate”;
4. Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție special a copilului, LP3, str.Teilor Nr.16, lot 2/3/1, în loc.Topraisar, Jud.Constanța în cadrul proiectului „Tineri în comunitate”;
5.Construirea/dotarea unei locuințe protejate (LP) pentru tineri cu dizabilități din sistemul de protecție special a copilului, LP4, str.Teilor Nr.16, lot 2/3/2, în loc.Topraisar, Jud.Constanța în cadrul proiectului „Tineri în comunitate”; conform caietelor de sarcini și legislației în vigoare.

Despre Thallassa Cons

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 28 iulie 2024, Thallassa Cons SRL a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Strada Marc Aureliu, Nr. 19, Constanța și se ocupă de „ Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea “.
 
Unic asociat și administrator este Cătălin Dan Stanculescu.   
  
În 2023, societatea a declarat un angajat, pierdere de 136.137  lei și cifra de afaceri de 137.640 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și: 

Licitație pentru achiziționarea de aparate de aer condiționat pentru centrele din cadrul DGASPC Constanta (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii