Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța IFNCons Media SRL București asigură consultanță Primăriei Hârșova pentru contractarea fondurilor necesare dotării Spitalului Orășenesc Hârșova (DOCUMENT)

ro

11 Jun, 2024 15:01 511 Marime text
  • IFNCons Media SRL a semnat cu Primăria Hârșova, tot prin cumpărare directă, și contractul vizând consultanța necesară obținerii fondurilor pentru modernizarea laboratorului de microbiologie al spitalului.
IFNCons Media SRL din București a semnat un nou contract cu Primăria Hârșova, prin cumpărare directă, vizând consultanța pentru accesarea fondurilor nerambursabile necesare investițiilor în Spitalul Orășenesc Hârșova.
 
La începutul lunii iunie 2024, cele două entități au semnat contractul vizând consultanță pentru accesarea fondurilor necesare modernizării laboratorului de microbiologie al spitalului.
 
Detalii despre acest contract pot fi accesate în articolul
Afaceri Constanța
Primăria Hârșova vrea să acceseze fonduri nerambursabile pentru Spitalul Orășenesc. Cine va asigura serviciile de consultanță (DOCUMENTE)

 
Acum, societatea bucureșteană a semnat cu Primăria Hârșova contractul vizând consultanța pentru atragerea fondurilor necesare dotării spitalului.
 
Denumirea achiziției este „Servicii consultanță accesare linii de finanțare din fonduri nerambursabile“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „servicii consultanță accesare linii de finanțare din fonduri nerambursabile pentru proiectul «Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor unităților sanitare/structurilor sanitare publice- dotare» pentru Spitalul Orășenesc Hârșova“.
 
Valoarea contractului este de 170.000 de lei fără TVA, adică peste 34.000 de euro, la cursul actual.
 
Despre IFNCons Media SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 11 iunie 2024, IFNCons Media SRL a fost înființată în anul 2003, are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Iulia Hașdeu și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Asociați figurează Radu-Viorel Dorneanu (99%) și Monica Lucia Iacob (1%), primul fiind și administratorul companiei.
 
Numele lui Radu Viorel Dorneanu se leagă și de Ecerom Grup SRL și Happy Pumpkin SRL, iar cel al Monicăi Lucia Iacob figurează și în Sela Cons SRL și Scut IFN SA.
 
Potrivit termene.ro, IFNCons Media SRL figurează cu 590 de achiziții directe (Orașul Hârșova, Comuna Lupșa, Comuna Predești printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Județul Prahova, Orașul Măgurele autorități contractante).
 
În 2023, IFNCons Media SRL a declarat zece angajați, profit peste 4,89 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 10,37 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Primăria Hârșova vrea să acceseze fonduri nerambursabile pentru Spitalul Orășenesc. Cine va asigura serviciile de consultanță (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii