Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Leonte & Comp Import Export SRL va livra peste două mii de insigne către Garda de Coastă, cu 26.000 de euro (DOCUMENT)

ro

02 Aug, 2024 12:57 183 Marime text
     
  • Leonte & Comp Import Export SRL este deținută de Neli Leonte, Romulus Buterez, Dan Leonte și Roxana Elena Papo.
Leonte & Comp Import Export SRL, din București, a semnat prin cumpărare directă cu Garda de Coastă contractul ce prevede livrarea a peste două mii de insigne de identificare, în toc de piele.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 131.572,20 de lei fără TVA, adică peste 26.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Insignă identificare cu toc piele“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „insignă cu număr de identificare, cu sistem de prindere pe toc și șnur - material - aliaj de zinc conform solicitării - dimensiune 43 x 64 cm. - grosime 8 mm. - personalizare fața 3D - spate curbat , prindere cu șurub și piuliță - acoperire prin argintare și patinare - aplicare email Toc insignă (sistem prindere curea și lanț) - material - piele naturală - dimensiune 88 x 50 mm. - lungime lanț 800 mm“.
 
Conform SEAP, este vorba despre 2.129 de bucăți.
 
Despre Leonte & Comp Import Export SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 august 2024, Leonte & Comp Import Export SRL a fost înființată în 1992, are sediul social în București, pe Șoseaua Străulești și se ocupă în principal de comerț cu ridicata nespecializat.
 
Asociat majoritar figurează Neli Leonte, cu 99,95%, ceilalți asociați fiind Romulus Buterez (0,02%), Dan Leonte (0,02%) și Roxana Elena Papo (0,01%).
 
Administrator figurează Neli Leonte.
 
Conform termene.ro, Leonte & Comp Import Export SRL figurează cu 3.248 de achiziții directe (Federația Română de Baschet, Garda de Coastă, Federația Română de Rugby printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Leonte & Comp Import Expert SRL a declarat 14 angajați, profit peste 510.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,32 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Garda de Coastă Constanța scoate din vistierie peste 700 de mii de euro pentru un sistem de supraveghere! Vezi cine a câștigat contractul (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii