Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Team Topografic SRL din Buzău, contract de peste 26.000 de euro cu Primăria Eforie (DOCUMENT)

ro

24 Jun, 2024 12:54 338 Marime text
  • Team Topografic SRL este deținută de Ana Maria Tănase și administrată de Gheorghe Tănase.
Team Topografic SRL din Buzău se va ocupa de înregistrarea sistematică a imobilelor aflate în intravilanul UAT Eforie, în baza unui contract semnat prin cumpărare directă cu Primăria Eforie.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 131.781 de lei fără TVA, adică peste 26.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de Înregistrare sistematică a imobilelor aflate în intravilanul UAT“, contractul fiind încadrat la codul CPV „servicii de cadastru“.
 
Despre Team Topografic SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 24 iunie 2024, Team Topografic SRL a fost înființată în 2017, are sediul în Buzău, pe Bulevardul Unirii și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru și în Constanța, pe strada Dimitrie Cantemir, nr. 2.
 
Asociat unic figurează Ana Maria Tănase, iar Gheorghe Tănase este administratorul.
 
Potrivit termene.ro, Team Topografic SRL figurează cu 215 achiziții directe (Orașul Eforie, Comuna Brăești, Comuna Ghergheasa printre autoritățile contractante) și 132 de contracte publice (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliare, Rețele Electrice Muntenia SA printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Team Topografic SRL a declarat 94 de angajați, profit peste 470.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 7,04 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
La Eforie, se fac pași în direcția înființării unor stații de încărcare vehicule (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii