Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Vertigo Valuation SRL va încasa 55.000 lei de la Primăria Tuzla pentru evaluarea bunurilor imobile (DOCUMENT)

ro

04 Aug, 2024 14:46 167 Marime text
  • Contractul „Servicii de evaluare bunuri imobile - sisteme de distributie gaze naturale“a fost atribuit de Primăria Tuzla societății Vertigo Valuation SRL. Contractul atribuit prin negociere directă pe 29 iulie are o valoare de 55.000 lei.
  •  Firma este deținută de Dunăreanu-Șelaru Raluca-Ioana, 87,84% din capitalul social, și  Șelaru Marius Bogdan, cu 12,17% din capitalul social

Comuna Tuzla a atribuit contractul „Servicii de evaluare bunuri imobile - sisteme de distributie gaze naturale“ societății Vertigo Valuation SRL.
Contractul atribuit prin negociere directă, pe 29 iulie, are o valoare de 55.000 lei.

Firma va presta servicii de evaluare bunuri imobile - constructii speciale reprezentand sisteme de distribuție gaze naturale orășenești și comunale aferente localităților cu 5.000 - 10.000 locuitori.

Alte precizări:

- pachet de evaluat: sistemele de distribuție aferente UAT,
- pentru sisteme de distribuție individuale, izolate și/sau parțiale, prețul de catalog se majorează în mod corespunzător,
- urgență deplasarea/cazarea și altele neprevăzute constituie costuri suplimentare și se negociază în bloc/la lucrare.

 
Despre Vertigo Valuation SRL

 
Înființată în anul 2003, firma are sediul pe strada Vatra Dornei, Nr. 5 din București și desfășoară alte activități profesionale, știintifice și tehnice. Firma este deținută de Dunăreanu-Șelaru Raluca-Ioana, 87,84% din capitalul social, și Șelaru Marius Bogdan, cu 12,17% din capitalul social. De administararea socistății se ocupă Dunareanu-Șelaru Raluca-Ioana.

Potrivit termene.ro, Dunăreanu-Șelaru Raluca-Ioana mai este asociat în AXR Grup și Expertiza și Evaluare SRL București și AXR Grup Unu Expertiză și Evaluare SRL București.

La rândul său, Șelaru Marius Bogdan este asociat și administrator în  Vertigo Insurance SRL București. Acesta mai deține și un PFA.

Vertigo Valuation SRL a obținut, prin negociere directă, 23 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Găneasa, Electrocentrale Grup SA, Comuna Dobroești, Comuna Fundeni și altele.

În anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 298.567 lei și un profit de 213.003 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Licitație organizată de Primăria Tuzla, județul Constanța contestată. Verdictul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii