Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație organizată de Primăria Tuzla, județul Constanța contestată. Verdictul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor

ro

31 Jul, 2024 14:04 173 Marime text
  • CNSC a adoptat o decizie la contestația înregistrată sub nr. 38821/19.06.2024, înaintată Mida Soft Business SRL împotriva raportului procedurii de atribuire emis de Primăria Tuzla, județul Constanța, în cadrul procedurii de atribuire, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect Furnizare echipamente digitale în cadrul proiectului: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Tuzla, Constanța” - Cod CPV 30195200-4 (Rev. 2)
  • Consiliul a respins ca nefondată contestația iar decizie este obligatorie pentru părți
  • Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.





 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr.2107/C5/2145 din 26.07.2024 la contestația înregistrată sub nr. 38821/19.06.2024, înaintată de MIDA SOFT BUSINESS SRL, cu sediul în municipiul București, sector 6, formulată împotriva raportului procedurii de atribuire nr. 4217 din data de 13.06.2024 (Anexa 2), comunicarea rezultatului procedurii de atribuire nr. 4221 din data de 13.06.2024 (Anexa 3), Procesul verbal nr. 4214 din 13.06.2024 (Anexa 4), emise de Primăria Tuzla, județul Constanța, în cadrul procedurii de atribuire, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică având ca obiect Furnizare echipamente digitale în cadrul proiectului: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Tuzla, Constanța” - Cod CPV 30195200-4 (Rev. 2), inițiată prin publicarea anunțului de participare simplificat nr. SCN1145545 în data de 24.04.2024.

Firma contestară a solicitat anularea actelor atacate și remedierea în sensul obligării autorității contractante la reevaluarea candidaturii depuse de UNION CO SRL sub aspectele reclamate, în acord cu documentația de atribuire și a prevederilor legale în vigoare.

Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul a respins ca nefondată, contestația formulată de MIDA SOFT BUSINESS SRL în contradictoriu cu Primăria comunei Tuzla.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 
 
Despre Mida Soft Business SRL
 

Potrivit termene.ro, Mida Soft Business SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în București, Sectorul 6 și se ocupă de comerț cu ridicata al calculatoarelor echipamentelor periferice și software-ului.
 
Firma are puncte de lucru în București și Ilfov.
 
Asociați figurează Dumitru Daniel Moruz și Florentina Moruz, primul fiind și administratorul firmei, iar numele său regăsindu-se și în Bring Solutions SRL, Momentum Automotive SRL și Toko SRL.
 
Mida Soft Business SRL figurează cu părți sociale în Else Digital Solutions SRL și Evolution Prest Systems SRL.
 
Potrivit termene.ro, Mida Soft Business SRL figurează cu 31.828 de achiziții directe (Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, Școala Gimnazială Constantin Brâncuși printre autoritățile contractante) și 663 de contracte publice (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia printre autoritățile contractante).
 
 
În 2023, Mida Soft Business SRL a declarat 41 de angajați, profit peste 8,71 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 192,94 de milioane de lei.
 
 
Union Co SRL                                                    
 
Potrivit termene.ro, Union CO SRL a fost înființată în anul 2004, are sediul social în Cluj-Napoca, pe strada Nikola Tesla, nr. 4 și se ocupă de comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
 
Firma are un punct de lucru și în localitatea Apahida, din județul Cluj.
 
Asociat unic și administrator figurează Agnes Dezso.
 
Potrivit termene.ro, Union CO SRL figurează cu 3.744 de achiziții directe (Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cluj, Comuna Iara, Comuna Urziceni printre autoritățile contractante) și 974 de contracte publice (Comuna Istria, Comuna Josenii Bîrgăului, Comuna Viștea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Union CO SRL a declarat 26 de angajați, profit peste 1,17 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 24,48 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Licitații Constanța Mida Soft Business SRL furnizează tonere pentru Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii