Cumpărări directe Drumul spre Staţia de Pompare Complexă Cernavodă, reabilitat de Betoane și Prefabricate SRL. CN ACN SA va plăti jumătate de milion de lei (DOCUMENT)
Cumpărări directe: Drumul spre Staţia de Pompare Complexă Cernavodă, reabilitat de Betoane și Prefabricate
05 Aug, 2024 11:36
ZIUA de Constanta
642
Marime text
- Contractul „Amenajare și asfaltare drum tehnologic de acces spre stația de epurare, respectiv executare parcare auto (platforma betonată sau asfaltată) în zona adiacentă acestuia pentru decongestionarea accesului principal de la Staţia de Pompare Complexă (SPC) Cernavodă, km 60“ a fost atribuit de CN ACN SA firmei Betoane și Prefabricate SRL.
- Valoarea contractului atribuit prin negociere directă este de 558.400 lei.
- Asociat unic este Vasile Costea, iar administrator - Alexandru Lucian Stamate.
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a semnat cu firma Betoane și Prefabricate SRL, care va amenaja și asfalta drumul tehnologic de acces spre stația de epurare.
Contractul „Amenajare și asfaltare drum tehnologic de acces spre stația de epurare, respectiv executare parcare auto (platforma betonată sau asfaltată) în zona adiacentă acestuia pentru decongestionarea accesului principal de la Staţia de Pompare Complexă (SPC) Cernavoda, km 60“ a fost atribuit, prin negociere directă, pe data de 02.08.2024 și are o valoare de 558.400 lei.
Despre Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA
Compania a fost fondată în anul 1998, are sediul social pe strada Ecluzei, Nr. 1, Agigea, Județul Constanța și desfășoară activități de servicii anexe transportului pe apă.
Statul Român este acționar cu 80% din capitalul social, iar Fondul Proprietatea SA, acționar cu 20% din capitalul social. Administratorii CN ACN SA sunt: Georgeta Bumbac, Voicu Cheta, Florin Goidea, Petrică Lucian Rusu, Cristina Mara Togănel, Ion-Laurențiu Voicu.
În anul 2022, compania cu 404 salariați a declarat o cifră de afaceri de 68.951.490 lei și un profit de 4.070.374 lei.
Potrivit termene.ro, Fondul Proprietatea SA mai este acționar în: Romaero SA, ALCOM SA, Romplumb SA, Simtex SA, Salubriserv SA, Comsig SA, Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA, Societatea Națională "Aeroportul Internațtional Timișoara-Traian Vuia", Societatea Națională "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța" SA, Compania Naționala Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Societatea Națională Plafar SA, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA, Zirom SA, Societatea Națională a Sării SA, World Trade Hotel SA, Compania Națională "Aeroporturi București" SA, Societatea Complexul Energetic Oltenia SA, World Trade Center București SA, Compania Națională Poșta Română SA, Societatea Electrocentrale Craiova SA, Big Trade SA.
Georgeta Bumbac este administrator în Compania Națională Aeroporturi București SA. La rândul său, Cheta Voicu este administrator în Alro SA Olt și administrator în Med Life SA București. Florin Goidea este asociat în Ship management Invest SRL Constanţa.
Petrica Lucian Rusu este asociat unic în Fusion Consulting Energy SRL Iași și administrator în Active Conexe SA București.
De asemenea, Cristina Mara Togănel este asociat unic și administrator în Euro Consult Proiect SRL Mureş și administrator în PPC Energie Muntenia SA București.
Ion-Laurențiu Voicu este administrator în Telecomunicații C.F.R. SA București.
Despre Betoane și Prefabricate SRL
Conform termene.ro, societatea a fost înființată în 2004, are sediul în Agigea, județul Constanța, strada Ecluzei nr. 1 și se ocupă de „fabricarea betonului”. Asociat unic este Vasile Costea, iar administrator - Alexandru Lucian Stamate.
În anul 2023, SC Betoane Fabricate și Prefabricate SRL a raportat o cifră de afaceri de peste 37 de milioane de lei, un profit de peste 130.000 de lei și 48 de angajați.
Potrivit licitatiapublica.ro, SC Betoane Fabricate și Prefabricate SRL are două cumpărări directe adjudecate, ambele încheiate cu Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Cumpărări directe Constanța: CN ACN SA investește aproximativ 200.000 de lei pentru repararea drumului de acces în portul Basarabi (DOCUMENT)
CN ACN SA Constanța, contract cu valoare estimată de 220.000 lei pentru ecluzele Cernavodă, Agigea, Ovidiu și Năvodari (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii