Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Energie Urbană RSGroup SRL, un nou contract obținut de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

25 Jun, 2024 10:34 329 Marime text
  • Contractul privind serviciul de consultanță de specialitate în cadrul obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențale din Municipiul Constanța - zona Badea Cârțan“ a fost adjudecat de la Primăria Constanța de firma Energie Urbană RSGroup SRL.
  • Atribuirea s-a făcut, prin negociere directă, pe data de 21 iunie.
  • Asociat unic și administrator al societății Energie Urbană RSGroup SRL este Ramona Iuliana Savu.
 
Municipiul Constanța a atribuit un nou contract societății Energie Urbană RSGroup SRL. Este vorba despre contractul „Serviciul de consultanță de specialitate (expert cooptat) în cadrul procedurii de achiziție execuție de lucrări aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențale din Municipiul Constanța - zona Badea Cârțan» - blocurile K9, K10, K13, K14, K15“, în valoare de 12.000 lei. Atribuirea s-a făcut, prin negociere directă, pe data de 21 iunie.
 
Municipiul Constanța a atribuit contractul privind serviciile de consultanță pentru obiectivului de investiții "Creșterea eficientei energetice a Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida din Constanța" societății Energie Urbană RSGroup SRL.
 
Reamintim că pe data de 19 iunie, firma a obținut de la Municipalitate și contractul „Serviciul de consultanță de specialitate (expert cooptat) în cadrul procedurii de achiziție publică de execuție lucrări aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida», Constanța (corp liceu)", în valoare de 12.000 lei.

 
Despre Energie Urbană RSGroup SRL

 
 
Potrivit termene.ro, Energie Urbană RSGroup SRL a fost înființată în 2001, are sediul social în Constanța, pe strada Tudor Vladimirescu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociat unic și administrator figurează Ramona Iuliana Savu, fostă soție a fostului fotbalist de la Farul și Steaua, Adrian Pitu, cei doi fiind cununați de Constantin Boșcodeală, fost primar al Buzăului, și soția sa, Felicia Elena.
 
În 2023, Energie Urbană RSGroup SRL a declarat un angajat, un profit peste 360.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 570.000 de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Energie Urbană RSGroup SRL a obținut, prin negociere directă 26 de contracte de la autorități pubice locale. Printre acestea se numără: Municipiul Constanța, Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerarilor Urbane din România, Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România ROREG, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.
 
 Anul trecut, Energie Urbană RSGroup SRL a semnat cu Primăria Constanța contractul vizând verificările tehnice pentru reabilitarea Casei Căsătoriilor din oraș.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
De asemena, în secțiunea Documente puteți consulta lista contractelor adjudecate de Energie Urbană RSGroup SRL de la autorități publice locale.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și. 
 
Cumpărări directe: Energie Urbană RSGroup SRL, un nou contract semnat cu Primăria Constanța. Firma deținută de fosta soție a fotbalistui Adrian Pitu va oferi servicii de consultanță (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța. Energie Urbana RSGroup SRL, contract de consultanță cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

Primăria a emis două autorizații de construire. Încep lucrările de reabilitare energetică a Liceul Tehnologic „Tomis“ din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii