Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Equinoxe Caffe SRL din București va organiza un eveniment pentru Universitatea Ovidius din Constanța (DOCUMENT)

ro

02 Aug, 2024 14:26 216 Marime text

  • Equinoxe Caffe SRL va presta servicii de organizare evenimente pentru implementarea proiectului “Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. Augusta”.
  • Equinoxe Caffe SRL este controlată de Cristinel Laurențiu și Roxana Babuș.
 
Equinoxe Caffe SRL din București a obținut, prin negoociere directă, de la Universitatea Ovidius Constanța contractul privind organizarea de evenimente.
 
Firma va presta servicii de organizare evenimente pentru implementarea proiectului “Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. Augusta” – cod 2/16.11.2022, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel nr. PNRR-III-C9-2022-I10.  Achizția are o valoare de 249.400 lei.
 
 
Despre Equinoxe Caffe SRL
 
 
Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe Bbulevardul Constantin Brancoveanu, Nr. 95A, București și se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor.
 
Equinoxe Caffe SRL este controlată de Cristinel Laurențiu și Roxana Babuș.
 
Potrivit termene.ro, Babuș Cristinel Laurențiu este asociat în Pirates Van SRL, iar Babuș Roxana este asociat unic și administrator în Papa Agency SRL.
 
În anul 2023, firma cu 6 salariați a declarat o cifră de afaceri de  765.829 lei și o pieredre de 149.781 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
Citește și:

 
Universitatea „Ovidius” Constanța caută firmă care să elaboreze studiul de fezabilitate pentru două obiective de investiții (DOCUMENT)
 
Universitatea „Ovidius” Constanța caută firmă care să se ocupe de instalația de încălzire a căminelor și a cantinei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii