Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Paradigma Doi Zece SRL din Ilfov va încasa peste 240 mii lei de la Teatrul de Stat Constanța (DOCUMENTE)

ro

14 Jul, 2024 15:05 403 Marime text
  • Lotul 2 și 3 ale contractului „Servicii de închiriere scenă și echipament scenotehnic - Casa de Cultură“ au fost atribuite de Teatrul de stat Constanța firmei Paradigma Doi Zece SRL din Ilfov.
  • Compania este deținută de  Klinger Daniel, Jose Enrique de Alvare III și Dinu George Ciprian.

Teatrul de stat Constanța a semnat, pe 11 iulie, cu firma Paradigma Doi Zece SRL. Firma și-a adjudecat două contracte în valoare de 248.620 lei.  Contractul „Servicii de închiriere scenă și echipament scenotehnic - Casa de Cultură lot 3“ are o valoare de 87.720 RON, iar contractul „Servicii de inchiriere scena si echipament scenotehnic - Casa de Cultură lot 2“ - de
160.900 lei.


 Despre Paradigma Doi Zece SRL

Înființată în anul 2022, firma are sediul social pe strada Magnoliei, Nr. 1, Ap. Camera 3, Ostratu, Județul Ilfov și desfășoară activități suport pentru interpretare artistică (spectacole).

Firma este deținută de Klinger Daniel, cu 64v% din capitalul social, Jose Enrique de Alvare III (cetățean american), cu 24% din capitalul social, și Dinu George Ciprian, cu 12% din capitalul social.  Administartor este Jose Enrique de Alvare III.

Potrivit termene.ro, Jose Enrique de Alvare III mai este actionar și administrator în Dealcon Corporation SRL Bucuresti și IQ Engineering SRL București.

Dinu George Ciprian este asociat în Mari & Ecca Com SRL București.

La rândul său, Klinger Daniel este asociat în Paradigma Vision SRL,Visual Works SRL, administrator în  Showtron SRL și împuternicit în  AG Radio Holding SRL.
     
În anul 2023, Paradigma Doi Zece SRL, cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 3.079.320 lei și o pierdere de 346.907 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Certificat de urbanism pentru Teatrul de Stat Constanța


Cultură Constanța: Bugetul Teatrului de Stat a fost majorat cu un 1.000.000 de lei (DOCUMENT)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii