Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Parc fotovoltaic pe amplasamentul depozitului de deșeuri din Portul Constanța. Pad Corporate SRL va elabora cererea de finanțare (DOCUMENT)

ro

31 Jul, 2024 17:00 148 Marime text
  • Contractul privind elaborarea cererii de finantare pentru înființatea unui parc fotovoltaic pe amplasamentul depozitului de deșeuri a fost câștigat Pad Corporate SRL de la CN APM Constanța.
  • Aribuirea s-a făcut prin negociere directă pe data de 25 iulie.
  • Valoarea contractului este de 55.000 lei.
  • Draghici Alexandru și Patru Ștefan  sunt asociați cu câte 50% din capitalul social, dar și administratori ai Pad Corporate SRL.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit contractul privind  "Elaborare cerere de finantare pentru Parc fotovoltaic pe amplasamentul depozitulUI de deșeuri“ societății Pad Corporate SRL. Atibuirea s-a făcut prin negociere directă pe data de 25 iulie, iar valoarea contractului este de 55.000 lei.
 
Contractul presupune efectuarea unor adaptări/completări ale documentației faza Studiu de fezabilitate pe care Beneficiarul le va pune la dispoziția Prestatorului, cu preluarea costurilor aferente acestora în cadrul bugetului proiectului, inclusiv în ACB și aplicația de finanțare.
 
Firma va furniza servicii de elaborare a aplicației de finanțare și a documentațiilor suport în vederea depunerii proiectului: „Realizarea unui parc fotovoltaic pe amplasamentul depozitului de deșeuri din Portul Constanța“ pentru obținerea finanțării lucrărilor propriu-zise necesare implementării investiției, în cadrul apelului de proiecte al Fondului pentru modernizare în cadrul Programului – cheie nr 1 – Surse regenerabile de energie și stocarea energiei – Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile.
 
Prin documentație suport se înteleg anexele cu caracter tehnic, economic sau administrativ corelate cu direcțiile/axele de finanțare ale apelului de proiecte al Fondului pentru modernizare în cadrul Programului – cheie nr 1 – Surse regenerabile de energie și stocarea energiei – Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile Încărcarea documentației pe platforma electronică a apelului de proiecte, cu respectarea termenului limită de 22.08.2024. Serviciile se vor considera încheiate când Prestatorul va prezenta Beneficiarului dovada încărcarii aplicației pe platforma electronică, conform regulilor din Ghidul aplicantului.
 
Plata serviciilor prestate se va realiza după primirea confirmării de incărcare pe platforma apelului de proiecte, cu respectarea termenului final de depunere: 22.08.2024. Preţul contractului este ferm pe toată durata contractului.
 
 
Despre Pad Corporate SRL
 
 
Înființată în anul 2021, firma are sediul social pe strada Zagazului, Nr. 13-19 din București și desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Draghici Alexandru și Patru Ștefan sunt asociați cu câte 50% din capitalul social, dar și administratori. Potrivit termene.ro, Draghici Alexandru mai este asociat și administrator în Pad Energy Holding SRL, Solar Energy TWO SRL, Alpha Solar Corporate SRL, Real Village Development SRL, Solar Smart Tech SRL, Corporate Holding SRL, Smart Corporate SRL.
 
Patru Ștefan mai esteasociat si administrator în Pad Energy Holding SRL, Qaro Global Trading SRL,Solar Energy Third SRL, Solar Energy Two SRL, Alpha Solar Corporate SRL, Real Village Development SRL, Solar Smart Tech SRL, Hidden Forest SRL și Smart Corporate SRL.
 
Firma Pad Corporate SRL a câștigat, prin negociere directă, 22 de contrcate de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Morteni, Municipiul Reșița, Primăria Orașului Sinaia, Municipiul Drobeta Turnu Severin și altele.
 
În anul 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 1.915.875 lei, un profit de 1.117.167 lei și un singur salariat.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: narecad SRL, contracte cu Primăria Aliman pentru transpunerea PUG în Sistemul Informatic Geografic și realizarea sistemului informațional al spațiilor verzi (DOCUMENTE)

 
Cumpărări directe Constanța. Midia Green Energy SA (2001), parte din grupul Rompetrol, împrejmuire de teren cu monitorizare video la CEF Dumbrăveni (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii