Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Anarecad SRL, contracte cu Primăria Aliman pentru transpunerea PUG în Sistemul Informatic Geografic și realizarea sistemului informațional al spațiilor verzi (DOCUMENTE)

ro

29 Jul, 2024 13:45 195 Marime text
  • Anarecad SRL este deținută de Adelina Trif și Justinian Petru Trif.
Anarecad SRL, din Galați, a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Aliman două contracte, unul pentru transpunerea Planului Urbanistic General în Sistemul Informatic Geografic (GIS), iar cel de-al doilea vizând întocmirea documentației pentru registrul spații verzi al comunei.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului vizând transpunerea PUG se ridică la 160.000 de lei fără TVA (peste 32.000 de euro la cursul actual), iar valoarea pentru contractul vizând registrul spații verzi se ridică la 65.000 de lei fără TVA (peste 13.000 de euro).
 
Denumirea achiziției de 32.000 de euro este „Transpunere Plan Urbanistic General (P.U.G.) în Sistem informatic Geografic G.I.S - Comuna Aliman“.
 
În descriere se precizează următoarele: „tema lucrării este de a realiza un Sistem Informatic Geografic ce integrează componenetele Planului Urbanistic General al comunei“.
 
„Operațiile ce vor fi efectuate vor consta în integrarea tuturor planșelor aferente Planului Urbanistic General al comunei într-un Sistem Informatic pentru care se va crea o bază de date în care vor fi cuprinse informații din părțile scrise ale documentației urbanistice menționate mai sus, aceasta fiind în final integrată în P.A.T. J. Acestea vor fi realizate în conformitate cu Normele Tehnice din 15 mai 2023 pentru realizarea seturilor de date spaţiale aferente planurilor de amenajare a teritoriului judeţean“, se mai precizează în descrierea contractului.
 
Denumirea achiziției privind registrul spații verzi este „Întocmire documentație pentru registru spații verzi- comuna Aliman“, iar în descriere se precizează că sunt cuprinse mai multe etape: „Etapa 1- Realizare sistem informațional al spațiilor verzi – ce constă într-un ansamblu de baze de date grafice și textuale. Etapa 2- Inventarierea spațiilor verzi din comună; Etapa 3- Registrul spațiilor verzi preliminar; Etapa 4- Registrul spațiilor verzi final“.
 
Despre Anarecad SRL
 
Anarecad SRL nu se află la primul contract cu o primărire din județul Constanța.
 
În 2024, firma a semnat două contracte cu Primăria Lumina, detalii aici și aici, unul cu Primăria Castelu, detalii aici, unul cu Primăria Grădina, detalii aici și unul cu Primăria Corbu, detalii aici
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 29 iulie 2024, Anarecad SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul social în Galați, pe strada Romana și se ocupă în principal de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru și în Isaccea, județul Tulcea.
 
Asociați cu părți egale figurează Adelina Trif și Justinian Petru Trif, ultimul fiind și administratorul societății.
 
Numele Adelinei Trif se leagă și de Argovia Management SRL, din Galați.
 
Conform termene.ro, Anarecad SRL figurează cu 176 de achiziții directe (Comuna Aliman, Comuna Corbu, Comuna Grădina printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Anarecad SRL a declarat cinci angajați, profit peste 575.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,64 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP și preluate pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Hâșova construiește locuințe sociale cu 4,17 milioane de euro! Trei firme și-au adjudecat contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii