Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Primăria Constanța plătește 37.500 de lei pentru serviciul de mentenanță și suport tehnic (DOCUMENT)

ro

29 Jun, 2024 16:12 376 Marime text
  • Ofertant câștigător este SC Softmagazin SRL, firmă controlată de Adrian Ioan Buhai și Carmen - Violeta Buhai.


Municipiul Constanța (Primăria Constanța), ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Brașov pentru „Serviciul de mentenanță și suport tehnic pentru aplicația Soft Calcul Devize“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
Valoarea cumpărării directe este de 37.500 lei (7.534,51 euro), ofertant câștigător fiind SC Softmagazin SRL. Data publicării este 26 iunie 2024, ora 12.59.
 

Despre Softmagazin SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 28 iunie 2024, firma Softmagazin SRL a fost înființată în anul 2009, adresa sediului social este în municipiul Brașov, iar obiectul principal de activitate este „Activități de editare a altor produse software“.
 
Asociați în Softmagazin SRL sunt Adrian Ioan Buhai (cu 50%) și Carmen - Violeta Buhai (cu 50%), cei care dețin și calitatea de administratori.
 
În 2023, Softmagazin SRL a avut o cifră de afaceri de 1.863.592 lei, un profit de 249.745 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 8.

Platforma termene.ro informează că Softmagazin SRL are în jur de 650 de contracte câștigate - achiziții directe și 6 contracte câștigate - achiziții publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 27 iunie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

Primăria Constanța semnează cu o firmă din Prahova un contract pentru serviciul de monitorizare GPS
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii