De la cine cumpără Spitalul Județean Constanța aparatură pentru programele de depistare precoce a leziunilor precanceroase
De la cine cumpără Spitalul Județean Constanța aparatură pentru programele de depistare precoce a leziunilor
15 May, 2021 00:00
ZIUA de Constanta
3528
Marime text
- Este vorba despre firma constănțeană Forte Systems, contractul fiind adjudecat la valoarea de 100.242 de lei.
- În anul 2019, Forte Systems a avut o cifră de afaceri netă de 11.730.351 de lei.
Informația privind atribuirea contractului a fost publicată recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe www.licitatiapublica.ro.
Este vorba despre atribuirea contractului privind achiziția „echipamentelor de birou necesare SCJU Constanța, în calitate de Lider al proiectului «Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale în regiunea Sud Est»“.
Conform datelor oficiale, programul este confinanțat în cadrul „POCU, Axa Prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei, apel: POCU/756/9/Creșterea numărului de persoane care beneficiază de programe de sănătate și de servicii orientate către prevenție, depistare (screening), diagnostic și tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale în regiunea Sud Est“.
Mai exact, este vorba despre achiziția echipamentelor de birou necesare SCJU Constanța, în calitate de lider al acestui proiect.
Contractul a fost atribuit în baza procedurii simplificate, fiind adjudecat de firma constănțeană Forte Systems, la o valoare de 100.242 de lei, fără TVA, față de suma estimată inițial de reprezentanții spitalului la 117.985 de lei.
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 14 mai 2021, compania Forte Systems a fost înființată în 1991 și are sediul social în Constanța, pe strada Zburătorului, nr. 4.
Capitalul social este de 101.880 de lei, integral vărsat, iar acționar unic și administrator este Gheorghe Petrescu.
Domeniul de activitate principal este reprezentat de „comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului“.
În 2018, cu 22 de salariați, firma a avut un profit net de 1.000.836 de lei și o cifră de afaceri netă de 14.447.828 de lei.
În 2019, cu 19 salariați, profitul net a fost 777.627 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 11.730.351 de lei.
La momentul consultării Registrului Comerțului, nu existau înregistrări privind situația financiară pentru anul 2020.
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Contract la Spitalul Județean Constanța ce poate fi atribuit unei singure firme. Explicațiile oficiale
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii