Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a atribuit patru contracte Patru case de tip familial și Centrul de Zi din Băneasa, mobilate și dotate de patru firme (DOCUMENT)

ro

28 May, 2024 13:44 602 Marime text
  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a anunțat pe SEAP numele agenâilor economici care și-au adjudecat loturi ale contractului privind furnizarea de produse aferente proiectului “Sprijin pentru o viață normală”.
  • În cadrul acestui proiect vor fi dotate 4 locuințe protejate si a unui Centru de Zi situate în localitatea Băneasa, județul Constanța.
  • Translima SRL va furniza aparatura electrocasnică, Ovavinci SRL -  cazarmament LP și echipamente medicale, iar 4M Business SRL - Veselă și tacâmuri, precum și mobilier.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a semnat cu Translima SRL, Ovavinci SRL și 4M Business SRL. Cele trei firme și-au adjudecat loturi ale contractului privind furnizarea produselor în vederea dotării a 4 locuințe protejate (LP) și 1 centru de zi (CZ) în județul Constanța, localitatea Băneasa în cadrul proiectului "Sprijin pentru o viață normală".
 
Obiectul achiziţiei îl constituie furnizarea de produse aferente proiectului “Sprijin pentru o viață normală” – respectiv: aparatură tehnologică - electrocasnică, echipamente de birotică, produse de mobilier, echipamente PSI, echipamente medicale, veselă, tacâmuri, cazarmament, diverse produse etc, în vederea dotării a 4 locuințe protejate si a unui Centru de Zi situate în localitatea Băneasa, județul Constanța.

Contractul de furnizare produse Lot 9 - Aparatura electrocasnică a fost atribuit pe 22 aprilie firmei Translima SRL. Valoarea contractului este de 11.315 lei.
 
Contractul de furnizare produse Lot 7 - Cazarmament LP, în valoare de 12.200 lei a revenit societății Ovavinci SRL.
 
De asemenea, firma Ovavinci SRL și-a adjudecat și contractul de  furnizare produse Lot 11 - Echipamente medicale CZ, în valoare de 780 lei.
 
Contractul de furnizare produse Lot 2
- Veselă și tacâmuri LP,în valoare de 22.800 lei, a revenit societății 4M Business SRL.
 
Și contractul de furnizare produse Lot 6 - Mobilier LP, în valoare de 112.572 lei, a fost câștigat de 4M Business SRL.

Despre Ovavinci SRL

Cu sediul social pe srrada Grigore Alex. Ghica, nr. 12 din Suceava, Ovavinci SRL a fost înființată în 2013 și  desfășoară activități de comerț cu ridicata nespecializat. Asdciat unic și administrator este Ovadiuc F.Mugurel-Corneliu.

Ovavinci SRL a mai obținut contracte Spitalul Județean de Urgență Slatina, Spitalul Municipal Blaj, Spitalul Municipal Câmpina, Spitalul Municipal Sighetu Marmației, Spital Clinic Județean de Urgență Arad, Spitalul Municipal "Sfinții Doctori Cosma și Damian" Rădăuți, Spitalul Județean Târgu Jiu, Spitalul Municipal Blaj.

În anul fiscal 2022, firma cu 6 angajați a declarat o cifră de afaceri de 8.855.004 lei și un profit de 3.068.018 lei.
 

Despre Translima SRL


Înființată în anul 2006, Translima SRL are ca obiect de activitate intermedieri în comertul cu produse diverse. Sediul social al societății este în municipiul Galați, strada Frunzei nr.5.

Mariana Stan este asociat unic și administrator al societății.  În anul 2002, firma cu un singur angajat a raportat o cifră de afaceri de 1.546.113 lei și un profi de 96.533 lei.

Translima SRL a mai derulat contracte de Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02489 Galați și Liceul de Transporturi Auto "Traian Vuia".

Despre 4M Business SRL

Cu sediul social pe strada Bisericii Romane, Nr. 38 din comuna  Săcele, Județul Brașov, firma a fost înființată în anul 2013 și se ocupă de fabricarea de mobilă. Matepiuc Maria este asociat unic și administrator. Potrivit termene.ro, Matepiuc Maria mai este asociat și administrator în P.P.R.T. Design SRL.

Firma a obținut, prin negociere directă, 25 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Orașul Avrig, Comuna Contești,  Universitatea Tehnică de Construcții Bucuresti,  Școala Gimnazială Sat Mădulari,  Comuna Tașca, Comuna Crasna și altele.

În anul 2023, fima cu 13 salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.797.710 lei și un profit de 332.747 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe SEAP.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea articolului au fost folosite informații de pe termene.ro.


Citește și:


Au semnat cu DGASPC Constanța: Patru firme vor dota cele două case de tip familial și Centrul de Zi de Recuperare din Lumina (DOCUMENT)

Ședință CJ Constanța: Proiect de hotărâre privind darea în administrare către DGASPC a unor bunuri imobile (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii