Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrotest SRL va executa lucrări de instalații electrice pe Digul de Sud. Contract de 1,7 milioane de lei, atribuit de CN APM Constanța (DOCUMENT)

ro

05 Jun, 2024 10:54 509 Marime text

foto: Facebook/ Constanta Port
  • Electrotest SRL va executa lucrări de instalații electrice pe Digul de Sud (Proiectare + Execuție).
  • Valoarea contractului atribuit de CN APM Constanța, pe 3 iunie, este de 1.698.826,38 lei.
  • Durata contractului este de 12 luni.
  • Electrotest SRL este deținută de Daniel-Iosif Guba și Marius Cristian Bostangiu.
Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța a anunțat pe SEAP numele ajetului economic care și-a adjudecat contractul „Lucrări de instalații electrice pe Digul de Sud (Proiectare + Execuție)“. Valoarea contractului atribuit pe 3 iunie este de 1698.826,38 lei. Societatea care a semnat cu CN APM Constanța este Electrotest SRL.  Durata contractului: 12 luni ( 60 zile proiectare + 305 zile execuție).
 
Entitatea contractantă intenționează să achiziționeze Lucrări de instalații electrice pe Digul de Sud, respectiv proiectarea și execuția de lucrări de deviere a cablurilor de medie tensiune, pe un traseu în lungime de 1.500 ml, aferente liniilor electrice LES 20 kV 401 și LES 20 kV 410, Port Constanța Sud-Agigea  care fac parte din rețeaua de distribuție a energiei electrice în incinta portului Constanța.
 
Lucrările de proiectare și de execuție pentru obiectivul “Lucrări de instalații electrice pe Digul de Sud” sunt structurate pe etape, astfel:
 
Proiectare:

a) Elaborarea Documentației pentru obținerea Certificatului de Urbanism de la autoritățile locale, conform legislației în vigoare și prezentarea acesteia în Comisia CTE în vederea avizării;
b) Elaborarea Documentațiilor necesare obținerii avizelor și acordurilor solicitate prin Certificatul de urbanism și avizul de la Ministerul Transporturilor, în vederea obținerii Autorizației de Construire;
c) Elaborarea Documentației pentru avizarea lucrărilor de intervenție (D.A.L.I.), după obținerea avizelor și acordurilor de mai sus, conform legislației în vigoare și prezentarea acesteia în Comisia CTE în vederea avizării;
d) Elaborarea Documentației pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.), și prezentarea acesteia în Comisia CTE în vederea avizării;
e) Elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție (faza P.T. + C.S. + D.D.E.) și prezentarea acestuia în Comisia CTE în vederea avizării;
f) Prezentarea documentațiilor în Comisia C.T.E. a C.N. A.P.M. S.A. Constanța în vederea avizării;
g) Avizarea documentației și emiterea Avizelor CTE aferente fazelor enumerate anterior se va face de către Comisia C.T.E. a C.N. A.P.M. S.A. Constanța.
 
Execuție lucrări:

a) Executare profile M și T proiectate, corespunzător pentru 12 cabluri monopolare cu secțiunea de 240 mmp pe un traseu în lungime de 1500 m, în afara amprizei drumului de 4 benzi.
b) Pozare LES 20 kV ( în total 12 cabluri monopolare de 240 mmp) în profile M și T proiectate;
c) Executare manșoane de legătură (cca 36 bucăți) pentru realizarea continuității cablurilor noi pozate pe traseul  proiectat;
d) Executare manșoane de legătură (24 bucăți) între cablurile existente (aferente LES 20 kV 401 și LES 20 kV 410) cu noile cabluri pozate pe traseu deviat, în ambele capete ale acestuia.
 
 
Despre Electrotest SRL


 
Înființată în anul 1994, firma are sediul social pe strada Matei Basarab, nr. 108 din București și execută lucrări de instalații electrice. Firma este controlată de Guba Daniel-Iosif, cu 80% din capitalul social, și Bostangiu Marius Cristian, cu 20% din capitalul social. Administratorul firmei este Guba Daniel-Iosif.
 
Electrotest SRL a obținut, prin negociere directă, 14 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:  Primăria București Sector 3, Primăria București Sector 6, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor, Administrația Prezidențială, 4183199 Universitatea Politehnică din București, Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci și Compania Naționala "Imprimeria Naționala" SA.
 
De asemenea, Electrotest SRL a câștigat 3 licitații, organizate și desfășurate de Compania Nationala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Ministerul Apărării - U.M. 02036  și Camera Deputaților.
 
În anul 2023, firma cu 18 salariați a declarat o cifră de afaceri de 8.660.875 lei și un profit de 658.701 lei.
 
Potrivit termene.ro, Guba Daniel-Iosif mai este asociat și administrator  în Carbon Exim 93 SRL, Guba Daniel-Iosif Persoana Fizică Autorizată și Pacego Logistic SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 Citește și:

O firmă din județul Dâmbovița realizează expertiza tehnică și proiectarea rețelei de gaze naturale în Portul Constanța (DOCUMENT)


Valoare de peste 5 milioane euro: Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o licitație pentru sistematizare și acces parcare P9
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii