Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă, dotată cu pontoane echipate cu stație de alimentare cu combustibul. Contractul, adjudecat de Qwerty Development Macada-M și Tehnica Mobilă OIL (DOCUMENT

ro

07 Jul, 2024 17:00 157 Marime text
  • Pontoane de acostare echipate cu stație de alimentare cu carburant – tip I și tip II vor fi furnzate Gărzii de Coastă societăților Qwerty Development Macada-M și Tehnica Mobilă OIL.
  • Firma Tehnica Mobilă OIL este deținută de Stoian Răzvan și Cojanu Adrian.
  • Stănciulescu Marian Cătălin este asociat unic și administrator al Qwerty Development Macada-M SRL.

Garda de Coastă a anunțat pe SEAP numele societăților care vor furniza pontoane de acostare echipate cu stație de alimentare cu carburant – tip I și tip II. Qwerty Development Macada-M și Tehnica Mobilă OIL sunt cei doi agenți economici care au bătut palma cu Garda de Coastă.

Acordul-cadru are ca obiectiv achiziționarea de pontoane de acostare echipat cu stație de alimentare cu carburant tip I și tip II, furnizorul avand obligatia asigurarii transportului gratuit al produsului, la locațiile menționate în caietul de sarcini.

Acordul-cadru privind furnizarea pontoanelor de acostare echipate cu statie de alimentare cu carburanți 2024 - Tip I (20000 litri) a fost atribuit pe 28 iunie societăților  
Qwerty Development Macada-M și Tehnica Mobilă OIL. Valoarea contractului este 2.117.644,8 lei.

Acordul-cadru privind furnizarea pontoanelor de acostare echipate cu stație de alimentare cu carburanți 2024 - Tip II (10000 litri) a fost atribui pe data de 28 iunie societăților  
Tehnica Mobilă Oil SRL și Qwerty Development Macada-M SRL. Contractul are o valoare de 571.428 lei.

Acordul cadru „Pontoane de acostare echipate cu stație de alimentare cu carburant – tip I“ are ca obiectiv achiziționarea de pontoane de acostare echipat cu stație de alimentare cu carburant tip I (20000 litri). Achiziţionarea a minim 1 ponton de acostare echipat cu stație de alimentare cu carburant – tip I conform specificaţiei tehnice nr. 250790 din 06.03.2024 (aferent lotului I) și maxim 3 pontoane de acostare echipat cu stație de alimentare cu carburant.

Se vor încheia câte un contract subsecvent de către fiecare autoritate contractantă din asociere, astfel:

Pentru lotul nr. 1:

 - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara va încheia un contract subsecvent pe un ponton de acostare echipat cu stație de alimentare cu carburant – tip I (20.000 litri),
- Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, județul Giurgiu va încheia un contract subsecvent pe un ponton de acostare echipat cu stație de alimentare cu carburant – tip I (20.000 litri),
- Garda de Coastă va încheia un contract subsecvent pe un ponton de acostare echipat cu stație de alimentare cu carburant – tip I (20.000 litri)
 

Despre Tehnica Mobilă Oil SRL

 
Înființată în anul 2013, Tehnica Mobilă Oil SRL are sediul pe strada Sabarului, Nr. 18, Jilava, Județ Ilfov și se ociupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente.
 
Firma este deținută de Stoian Răzvan, cu 95% din capitalul social, și Cojanu Adrian, cu 5% din capitalul social. Stoian Răzvan este administartorul firmei.

De-a lungul anilor, societatea a obținut, prin negociere directă, 188 de contracte, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Ministerul Apărării - Unitatea Militara 01991, Unitatea Militară 01558 Târgoviște, Regia Autonoma "Administrația Fluvială a Dunării de Jos" Galați,
Unitatea Militară 0608 Constanța, Administrația Domeniului Public si Dezvoltare Urbană Sector 6, Ministerul Apărării Naționale - Unitatea Militară 02456 București, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02214, Spitalul de Recuperare Neuromotorie "Dr.Corneliu Bârsan Dezna, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Mureș și altele.

La aceste contracte se adaugă și achiziția obținută în urma licitației organizate de Garda de Coastă. În anul 2023, firma cu 8 salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.277.000 lei și un profit de 462.049 lei.


Despre Qwerty Development Macada-M SRL


Cu sediul social pe Șoseaua Iancului, Nr. 29,  București firma a fost înființată în anul 2017 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Stănciulescu Marian Cătălin este asociat unic și administrator.

De-a lungul anilor, Qwerty Development Macada-M SRL a cîștigat, prin negociere directă, 6 contracate de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Plantelor București, Municipiul Brașov și Primăria Sector 5 București.

De asemenea, firma și-a adjuecat și 6 contracte în urma licitațiilor organizate de instituții publice, după cum urmează: Compania Națională de Administrare s Infrastructurii Rutiere SA, Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecșia Plantelor Bucurelti,  Municipiul Brașov,  Primăria Sectorului 5 București.

În anul 2023, firma cu 34 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 8.258.047 lei și un profit de 1.699.559 de lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.



PRECIZĂRI

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:


Cumpărări directe. O firmă din Drobeta - Turnu Severin livrează la Garda de Coastă dispozitive de amprentare (DOCUMENT)

Cumpărări directe Constanța: Everywhere Systems SRL va furniza sisteme de control al accesului pentru Garda de Coastă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii