Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lăsat în paragină de ani de zile CJC a atribuit contractul de reabilitare a Teatrul de Vară din Mamaia (DOCUMENT)

ro

24 Jul, 2024 17:00 122 Marime text
⦁ Valoarea totală a achiziției este de 13.256.049,76 lei fără TVA
⦁ Scopul obiectivului de investiții este reabilitarea și modernizarea imobilului Teatru de Vară Mamaia (consolidarea elementelor de rezistență afectate ale corpurilor C1 și C2, inclusiv a scărilor de acces, amenajarea locurilor în sala de spectacol și a rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități, izolarea corespunzatoare a elementelor de construcție, refacerea instalațiilor electrice, sanitare, hidranți interiori și exteriori, dotări aferente, asigurarea iluminatului de siguranță, sisteme de detecție incendiu)
⦁ În cadrul licitației au fost depuse șase oferte
⦁ Contractul a revenit asocierii Almma Contractors Group SRL - Europroiect SRL




Consiliul Județean Constanța a atribuit contractul de servicii de proiectare (documentații avize, DTAC, DTOE, Proiect Tehnic), servicii de asistenţă tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție: „Reabilitare și Modernizare Teatru de Vară Mamaia”.

Valoarea totală a achiziției este de 13.256.049,76 lei fără TVA.

Scopul obiectivului de investiții este reabilitarea și modernizarea imobilului Teatru de Vară Mamaia (consolidarea elementelor de rezistență afectate ale corpurilor C1 și C2, inclusiv a scărilor de acces, amenajarea locurilor în sala de spectacol și a rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități, izolarea corespunzatoare a elementelor de construcție, refacerea instalațiilor electrice,
sanitare, hidranți interiori și exteriori, dotări aferente, asigurarea iluminatului de siguranță, sisteme de detecție incendiu).

Valoarea estimată a contractului nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute, în valoare estimată de 3.137.688,27 lei fără TVA, precizată în devizul general, acestea putând fi accesate, după caz, în funcție de necesități, prin modificarea contractului în condițiile prevăzute la art. 221 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare.

Din lista de dotări, care se regaseste in partea scrisă a DALI aprobata, s-au extras dotările incluse in cheltuielile pentru investiția de baza, ce fac obiectul achiziției: Scenă hidraulică – 1 buc 36.000,00 lei fără TVA și scaune spectatori – 1.085 buc, 200 lei/buc, total 217.000 lei fără TVA, din care 1050 se vor monta și restul de 35 buc se vor depozita în magaziile de sub scenă pentru a fi înlocuite scaunele ce se vor deteriora/sparge în timp.

În cadrul licitației au fost depuse șase oferte. Contractul a revenit asocierii Almma Contractors Group SRL - Europroiect.


Despre Almma Contractors Group SRL
 
Conform www.termene.ro, societatea are obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilo rezidențiale și nerezidențiale”, este funcțională din 2017 și are sediul pe bulevardul Mamaia nr. 231, Constanța. Anterior, firma a avut sediul pe strada Smaraldului din Constanța.
 
Almma Contractors Group SRL are două puncte de lucru în Sibioare și Lumina, județul Constanța, potrivit termene.ro.
 
Alexandru Lucian Stamate apare atât ca asociat, cât și ca administrator. El mai este administrator pentru firmele Betoane și Prefabricate SRL și Cariera Sibioara SRL.
 
În anul 2022, Almma Contractors Group SRL (având înregistrate mai multe contracte publice) a declarat o cifră de afaceri de 21.561.500 de lei, dar și un profit de 3.264.611 lei.

 
Despre Europroiect


Conform termene.ro, societatea are obiect de activitate „lucrări de arhitectură”, este funcțională din 2003 și are sediul în Târgoviște, județul Dâmboviță.

Asociații firmei sunt Anca Bianca Alina Diculescu și Andrei Virgil Nedelschi care este și administrator.

În anul 2023, Europroiect SRL a declarat o cifră de afaceri de 1.347.500 lei, 10 angajați și un profit de 76.769 lei.

Firma figurează cu 102 contracte din achiziții directe și 11 contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:

Licitații Constanța A fost semnat contractul pentru amenajarea parcului de pe locul fostelor galerii Soveja (DOCUMENT)

Consiliul Județean Constanța a anulat o licitație care viza reabilitarea Teatrului de Vara Mamaia (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii