Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română, achiziție de carburant pentru patru căpitănii zonale (DOCUMENT)

ro

28 Jun, 2024 17:00 441 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 855.275 lei, ofertant câștigător pentru cele patru loturi fiind Kasandra Impex SRL.
 
Autoritatea Navală Română (cu sediul la Constanța, incinta Port), ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Carburant neaccizat motorină și benzină pentru nave (LOT1, LOT2, LOT3, LOT4)“, prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 855.275 lei, ofertant câștigător pentru cele patru loturi fiind Kasandra Impex SRL: acord cadru 55391 / 18 iunie 2024 - Lot 1 (Carburant neaccizat motorină și benzină pentru nave - CZ Tulcea) - 368.671 lei; acord cadru 55393 / 18 iunie 2024 - Lot 2 (Carburant neaccizat motorină și benzină pentru nave - CZ Galați) - 105.184 lei; acord cadru 55394 / 18 iunie 2024 - Lot 3 (Carburant neaccizat motorină pentru nave - CZ Giurgiu) - 136.920 lei; acord cadru 55396 / 18 iunie 2024 - Lot 4 (Carburant neaccizat motorină pentru nave - CZ Dr. Tr. Severin) - 244.500.                  
Autoritatea Navală Română este autoritatea centrală de specialitate sub autoritatea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, în domeniul siguranţei navigaţiei şi al securităţii navelor.
 
ANR este organizată şi funcţionează potrivit prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 1133/2002 şi a Ordonanţei de Guvern nr. 42/1997 privind transportul maritim şi pe căile navigabile interioare, cu modificările şi completările ulterioare.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, având în vedere atribuțiile ANR, de inspecție, control și supraveghere a navigației, este esențială asigurarea de carburant fără accize pentru șalupele implicate în desfășurarea activităților organelor teritoriale - căpităniile de port.
 
Achiziționarea de carburant fără accize este finalizată de autoritatea contractantă prin încheierea de acorduri-cadru cu o perioadă de patru ani pe loturi pentru patru căpitănii, astfel:
 
Lot 1 - Carburant neaccizat benzină și motorină pentru nave - CZ Tulcea
Lot 2 - Carburant neaccizat benzină și motorină pentru nave - CZ Galați
Lot 3 - Carburant neaccizat motorină pentru nave - CZ Giurgiu
Lot 4 - Carburant neaccizat motorină pentru nave - CZ Dr. Tr. Severin.
 
„Achiziționarea de carburanți fără accize se realizează în vederea desfășurării activităților specifice, astfel cum sunt acestea reglementate prin OG nr. 42/1997, asigurând astfel alimentarea șalupelor aparținând structurilor organizatorice/căpităniilor zonale ale ANR în cantitățile și cât mai aproape de locațiile unde aceste șalupe sunt repartizate.

Rezultatul așteptat este încheierea unui acord-cadru cu o durată de 48 luni pentru toate loturile, în vederea alimentării cu combustibil a navelor aflate în flota autorității contractante“, menționează sursa citată.
 
Despre Kasandra Impex SRL 
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 28 iunie 2024, firma Kasandra Impex SRL a fost înființată în anul 1996, sediul social este în municipiul Tulcea, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate“.
 
În Kasandra Impex SRL asociat unic este Cristian Antonov, care deține și calitatea de administrator, alături de Mirela Antonov. Cristian Antonov mai apare în Green Diesel Distribution SRL Tulcea.

În 2023, Kasandra Impex SRL a avut o cifră de afaceri de 32.167.300 lei, un profit de 728.304 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 16.
 
Platforma termene.ro informează că firma Kasandra Impex SRL are peste 900 de contracte câștigate - achiziții directe și 74 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 27 iunie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
INCDM „Grigore Antipa“, achiziție de 85 tone de motorină pentru nava „Steaua de Mare 1“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii