Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Ce firmă se ocupă de colectarea și transportul deșeurilor din comuna Siliștea (DOCUMENT)

ro

03 Aug, 2024 17:00 193 Marime text
  • Valoarea acestor servicii se ridică la suma de 115.799 de lei


Primăria comunei Siliștea, județul Constanța, a atribuit contractul de delegare a activităților de colectare separată și transport separat al deșeurilor municipale din UAT Siliștea.


Firma câștigătoare este Iridex Group Salubrizare SRL.


Valoarea acestor servicii se ridică la suma de 115.799 de lei.


Conform descrierii succinte, contractul atribuit are ca obiect prestarea de către operatorul economic delegat a următoarelor activități componente ale serviciului public de salubrizare a localităților:
  • Colectarea separată și transportul separat al deșeurilor de hârtie/ carton, metal/plastic și sticlă din deșeurile municipale;
  • Colectarea separată și transportul separat al deșeurilor reziduale, inclusiv a reziduurilor menajere și similare.


Perioada pentru care s-a atribuit contractul de delegare este de 12 luni.


Tipul procedurii a fost procedură simplificată.


Primăria Siliștea și Iridex Group Salubrizare SRL au încheiat contractul la data de 24 iulie 2024, iar pe 31 iulie a fost publicat în SEAP.
 

Despre Iridex Group Salubrizare SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 2 august 2024, Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase.


Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Constanța.


Asociat majoritar este Iridex Group SRL (deținută, la rândul său, de Corneliu Pascu, Cristian Pascu și Florin Pascu), care deține 65,6% din Iridex Group Salubrizare SRL.
  
Ceilalți asociați ai Iridex Group Salubrizare SRL sunt Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Corneliu Pascu și Nicoleta Vâlsan.
 
Iridex Group Salubrizare SRL este administrată de Dan Tiberiu Anghel.
 
Conform termene.ro, Iridex Group Salubrizare SRL figurează cu 565 de achiziții directe (Direcția Județeană de Statistică Dolj, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ R.A. Craiova, Spitalul Clinic C.F. nr. 2 București, UM 02406 București printre autoritățile contractante) și 114 contracte publice (Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dealu Spirii București, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, Oraș Techirghiol, Comuna Mihai Viteazu, Comuna 23 August, UM 02132, Comuna Topalu printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Iridex Group Salubrizare SRL a declarat 1.166 de angajați, profit peste 19,29 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 207,07 milioane de lei.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

CNAIR Constanța a bătut palma cu IRIDEX pentru menținerea curățeniei în parcările de pe autostrăzi, pe un contract de peste 6 milioane de euro (DOCUMENT)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii