Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Cory Proiect Vision SRL va transpune Planul Urbanistic General al comunei Agigea în format GIS. Contract de peste 400.000 de lei (DOCUMENT)

ro

28 Jun, 2024 17:00 541 Marime text
  • Contactul „Finalizarea actualizării și transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General al comunei Agigea, județul Constanța” a fost atribuit firmei Cory Proiect Vision SRL.
  • Cornelia Maftei-Cojocaru este asociat unic și administrator al Cory Proiect Vision SRL.
 
Primăria Agigea a anunțat pe SEAP numele numele agentului economic care și-a adjudecat contactul „Finalizarea actualizării și transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General al comunei Agigea, județul Constanța”.
 
Atribuirea contractului s-a făcut pe data de 12 iunie, prin negociere directă. Societatea care și-a adjudecat contractul în valoare de 440.000 lei este Cory Proiect Vision SRL.
 
Serviciile care fac obiectul contractului constau în elaborarea și după caz actualizarea/completarea în format compatibil GIS a documentației de urbanism, constând în:

- studii de fundamentare – conform legislației specifice în vigoare.
- Planul Urbanistic General și Regulamentul Local de Urbanism (piese scrise și desenate).
 
În cadrul contractului voir fi executate următoarele activități:
 
- Etapa 1 – documentare și studii de fundamentare.
- Etapa 2 - Elaborarea formei finale preliminare a documentației (Plan Urbanistic General + RLU – piese scrise și desenate) și transpunere în format GIS.
- Etapa 3 – avize, documentație finală și aprobare.

 
Despre Cory Proiect Vision SRL

 
Înființată în anul 2009, firma are sediul social pe strada Rogozului, Nr. 3, Lumina, Județul Constanța și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Cornelia Maftei-Cojocaru este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Maftei-Cojocaru Cornelia mai este asociat și administrator în Mcrc Vertex SRL și MM History Business SRL.
 
Firma Cory Proiect Vision SRL a obținut, prin negociere directă, 17 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Orașul Ovidiu, Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, Comuna Dobromir, Comuna Lipnița și altele. De asemenea, societatea câștigat și o licitație organizată de Primăria Agigea.
 
În anul 2023, firma cu 9 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.629.837 de lei și un profit de 758.740 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire al licitației.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: Școlile din comuna Agigea vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale cu bani din PNRR (DOCUMENT)
 
Sediul primăriei Agigea, județul Constanța va fi reabilitat energetic. Proiectul în valoare de peste 3,2 milioane de lei, scos la licitație (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii