Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Mida Soft Business SRL furnizează tonere pentru Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (DOCUMENT)

ro

03 Jun, 2024 17:00 510 Marime text
  • Durata acordului-cadru este de doi ani, până în aprilie 2026.
Mida Soft Business SRL a semnat cu Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța acordul-cadru pentru furnizare tonere, precum și contractul subsecvent nr. 1, la finele lunii mai 2024 compania semnând un contract similar pentru tonere și cartușe de imprimantă și cu Primăria Constanța.
 
Atribuirea contractului de acum cu SPIT s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că durata este de doi ani.
 
Denumirea achiziției este „Furnizare cartușe toner“, iar în descriere se precizează că „obiectul acordului-cadru constă în furnizarea de cartuşe de toner necesare printării documentelor ce reies din activitatea compartimentelor autorității contractante (acte administrative fiscale, acte de executare silită, acte de plată, contracte de achiziție publică, diverse adrese, etc.)“.
 
„Autoritatea contractantă a decis încheierea pentru o  perioadă de doi ani, respectiv pentru perioada mai 2024 – aprilie 2026, a unui acord - cadru cu un singur operator economic, preţurile unitare ale cartușelor de toner fiind ferme pe toată durata acordului – cadru“, conform SEAP.
 
Valoarea totală a acordului-cadru este de 331.852 de lei fără TVA (peste 66.000 de euro, la cursul actual), inițial acesta fiind estimat la 332.495 de lei fără TVA.
 
Valoarea totală a primului contract subsecvent din acordul-cadru este de 168.272 de lei fără TVA (peste 33.000 de euro, la cursul actual).
 
Despre Mida Soft Business SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 3 iunie 2024, Mida Soft Business SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în București, Sectorul 6 și se ocupă de comerț cu ridicata al calculatoarelor echipamentelor periferice și software-ului.
 
Firma are puncte de lucru în București și Ilfov.
 
Asociați figurează Dumitru Daniel Moruz și Florentina Moruz, primul fiind și administratorul firmei, iar numele său regăsindu-se și în Bring Solutions SRL, Momentum Automotive SRL și Toko SRL.
 
Mida Soft Business SRL figurează cu părți sociale în Else Digital Solutions SRL și Evolution Prest Systems SRL.
 
Potrivit termene.ro, Mida Soft Business SRL figurează cu 31.828 de achiziții directe (Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, Școala Gimnazială Constantin Brâncuși printre autoritățile contractante) și 663 de contracte publice (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia printre autoritățile contractante).
 
 
În 2023, Mida Soft Business SRL a declarat 41 de angajați, profit peste 8,71 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 192,94 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
Mida Soft Business SRL, contract cu Primăria Constanța pentru cerneală și toner (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii