Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Zece milioane de euro pe consultanță pentru lucrările de la Baza 57 Aeriană din Cazarma 888 Mihail Kogălniceanu (DOCUMENT)

ro

24 Jul, 2023 10:05 1428 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Atribuirea se va face prin licitație restrânsă, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 13 septembrie 2023, ora 15.00.
  • Data estimată a expedierii invitațiilor de prezentare a ofertelor sau de participare către candidații selectați este 27 septembrie 2023, ora 00.00.
  • Apărarea cere de la agenții economici să aibă cifra de afaceri globală anuală pentru ultimii trei ani în valoare de minim 100.000.000 de lei, adică peste 20 de milioane de euro.
  • Contractul nu poate fi executat fără obținerea Avizului de securitate pentru acces la informații clasificate „Secret de serviciu“.
  • În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul lansat în SEAP de Ministerul Apărării, cu toate detaliile legate de acest contract.
Peste zece milionae de euro, la cursul actual!
 
Aceasta este valoarea estimată de Ministerul Apărării Naționale, prin UM 02542 Focșani pentru supervizarea lucărilor executate la infrastructura Bazei 57 Aeriene din Cazarma 888 Mihail Kogălniceanu.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea se va face prin licitație restrânsă, iar valoarea totală estimată a contractului de consultanță depășește 50,99 de milioane de lei fără TVA.
 
Potrivit datelor oficiale, achiziția vizează „Servicii de supervizare a Acordului Contractual pentru contractul de servicii de proiectare și execuție lucrări aferent obiectivului de investiție imobiliară «Infrastructura Bazei 57 Aeriană din Cazarma 888 Mihail Kogălniceanu», cod obiectiv: 2018.I.888 Mihail Kogălniceanu“.
 
Se mai precizează că atribuirea se va face prin licitație restrânsă, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 13 septembrie 2023, ora 15.00, iar data estimată a expedierii invitațiilor de prezentare a ofertelor sau de participare către candidații selectați este 27 septembrie 2023, ora 00.00.
 
Pentru participarea la această licitație, Apărarea cere de la agenții economici să aibă cifra de afaceri globală anuală pentru ultimii trei ani în valoare de minim 100.000.000 de lei, adică peste 20 de milioane de euro.
 
De asemenea, operatorii economici trebuie să facă dovada că au avizat de către SRI Programul de prevenire a scurgerii de informații clasificate, iar contractul nu poate fi executat fără obținerea Avizului de securitate pentru acces la informații clasificate „Secret de serviciu“.
 
Durata efectivă a contractului de consultanță este de 103 luni, spune MApN, durata fiind defalcată astfel: - două luni calendaristice efective pentru supervizarea activităților de proiectare; - 41 de luni calendaristice efective pentru supervizarea activității de execuție a lucrărilor; - 60 de luni calendaristice efective pentru supervizarea activității în perioada de garanție a lucrărilor.
 
„Prin aceste contract se vor achiziționa servicii de consultanță și supervizare execuție lucrări. Valoarea estimată a tuturor serviciilor de consultanță și supervizare execuție lucrări este de 50.993.408,42 lei fără T.V.A“, au mai precizat reprezentanții ministerului în SEAP.
 
Persoanele cu funcții de decizie în cadrul AC sunt: col. Ovidiu - Florian Gheorghe – șef unitate, cpt. Daniel Măciucă – șef birou, p.c.c. Ramona – Rodica Chitic – șef birou, lt. col Adrian Rădeanu – șef secție, col Ghiță Nicoară – locțiitor, mr. Ciprian Muşescu – șef birou,  p.c.c. consilier juridic Lia –Daniela Nicoară – șef birou, p.c.c. consilier juridic Mariana Marin.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul lansat în SEAP de Ministerul Apărării, cu toate detaliile legate de acest contract.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Despăgubiri mai mari pentru exproprierile vizând Baza 57 Aeriană Constanța! Explicațiile judecătorilor (MOTIVARE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii