Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Cine și-a adjudecat contractul de 2 milioane de euro pentru înființare creșă de stat, în comuna Poarta Albă, județul Constanța (DOCUMENTE)

ro

21 Jul, 2024 17:00 227 Marime text
  • Amplasamentul va fi în sat Poarta Albă, pe strada Traian nr. 20
  • Regimul de înălțime va fi D+P, unde vor exista trei săli multifuncționale pentru fiecare grupă de vârstă, cu dormitoare anexe, spațiu material didactic, oficiu alimentar sau biberonerie, zone de holuri, grupuri sanitare, depozitare biciclete-cărucioare, cabinet medical și izolator, zone de vestiar, spălător cu dușuri și vidoar olițe
  • Achiziția lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții „Înființare creșă de stat în comuna Poarta Alba județul Constanța” (rest rămas de executat) a revenit companiei Eli & Den Trading SRL
  • Asociat unic figurează Ana Maria Denisov, iar administrator Liviu Denisov
  • Numele Anei Maria Denisov se regăsește și în Logistics Partners SRL, Bogdan Computers & Mining SRL, Grindeanu Imob Construct SRL și Agrofriend Business SRL
  • Eli & Den Trading SRL figurează cu două achiziții directe (Primăria Negru Vodă autoritate contractantă) și cinci contracte publice (Comuna Lipnița, Comuna Ion Corvin, Comuna Mihai Viteazu autorități contractante)
  • În 2023, firma a declarat 58 de angajați, profit aproape 95.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 9,83 de milioane de lei
     



 
Achiziția lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții „Înființare creșă de stat în comuna Poarta Alba județul Constanța” (rest rămas de executat) a revenit companiei Eli & Den Trading SRL.

Valoarea totală a contractului este de 10.612.284,57 lei fără TVA, aproximativ 2,1 milioane de euro.
 
Reamintim, consilierii comunei Poarta Albă, județul Constanța, au adoptat în luna iunie a.c.,hotărârea nr. 69 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați, devizul general actualizat, proiectul tehnic actualizat pentru obiectivul de investiție „Înființare creșă de stat în localitatea Poarta Albă, județul Constanța”.
 
Amplasamentul va fi în sat Poarta Albă, pe strada Traian nr. 20.

Regimul de înălțime va fi D+P, unde vor exista trei săli multifuncționale pentru fiecare grupă de vârstă, cu dormitoare anexe, spațiu material didactic, oficiu alimentar sau biberonerie, zone de holuri, grupuri sanitare, depozitare biciclete-cărucioare, cabinet medical și izolator, zone de vestiar, spălător cu dușuri și vidoar olițe.
 
Despre Eli & Den Trading SRL
 

Potrivit termene.ro, Eli & Den Trading SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Constanța, pe strada Theodor Burada, nr. 40-C2 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are puncte de lucru și în Năvodari.
 
Asociat unic figurează Ana Maria Denisov, iar administrator Liviu Denisov.
 
Numele Anei Maria Denisov se regăsește și în Logistics Partners SRL, Bogdan Computers & Mining SRL, Grindeanu Imob Construct SRL și Agrofriend Business SRL.
 
La rândul său, Liviu Denisov figurează și în Turnuri SRL, Sistem Paving SRL, Eliden Structuri Oțel SRL, Logistics Partners SRL și DCB Mamaia Development SRL.
 
Conform termene.ro, Eli & Den Trading SRL figurează cu două achiziții directe (Primăria Negru Vodă autoritate contractantă) și cinci contracte publice (Comuna Lipnița, Comuna Ion Corvin, Comuna Mihai Viteazu autorități contractante).
 
În 2023, firma a declarat 58 de angajați, profit aproape 95.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 9,83 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:

Licitații Constanța Eli & Den Trading SRL înființează sistemele de alimentare cu apă în satele Cuiugiuc și Izvoarele! Contract de peste 330.000 de euro cu Primăria Lipnița (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii