Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Braka Efect SRL și Ramali Construct SRL reabilitează drumurile din Valea Teilor, cu 1,39 milioane de euro (DOCUMENT)

ro

19 May, 2024 13:23 613 Marime text
Valea Teilor. Sursa foto: Facebook.com - Primăria Comunei Valea Teilor - InfoDelta.ro
  • Conform SEAP, durata totală de realizare este de 12 luni.
Braka Efect SRL și Ramali Construct SRL și-au adjudecat de la Primăria Valea Teilor contractul vizând reabilitarea drumurilor din localitate.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că adjudecarea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depuse trei oferte admisibile pentru contract.
 
Valoarea totală a contractului semnat de Primăria Valea Teilor cu cele două companii este de 6.937.874,95 de lei fără TVA (peste 1,39 de milioane de euro), inițial achiziția fiind estimată la 7.495.000 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, potrivit SEAP.
 
Denumirea achiziției este „Execuția lucrărilor la obiectivul de investiții «Reabilitare drumuri în Localitatea Valea Teilor, Comuna Valea Teilor, Județul Tulcea»“.
 
Durata totală de realizare a investiției este de 12 luni, conform SEAP.
 
Despre Braka Efect SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 18 mai 2024, Braka Efect SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în București, Șoseaua Dobroești și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează Maria Jipescu, al cărei nume se regăsește și în Tecnoservice București SA.
 
Conform termene.ro, Braka Efect SRL figurează cu șapte achiziții directe (Comuna Bărbulești, Comuna Teliu, Comuna Vulturești printre autoritățile contractante) și cinci contracte publie (Comuna Valea Teilor, Orașul Victoria, Comuna Vulcan printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Braka Efect SRL a declarat un angajat, profit peste 630.000 de lei și cifra de afaceri peste 750.000 de lei.
 
Despre Ramali Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 18 mai 2024, Ramali Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, nr. 80-80A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în județul Tulcea.
 
Paul Haralambie este asociatul unic și administratorul firmei.
 
Conform termene.ro, Ramali Construct SRL figurează cu 117 achiziții directe (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Comuna Valea Nucarilor, Comuna Slava Cercheză printre autoritățile contractante) și 66 de contracte publice (Comuna Valea Teilor, Județul Tulcea, Comuna Maliuc printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Ramali Construct SRL a declarat 160 de angajați, profit peste 3,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 57,21 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Ghindărești caută firmă care să modernizeze drumurile din comună. Pune la bătaie peste 1,24 de milioane de euro (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii