Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Conbeta SRL și Grup Grind SRL înființează un centru de colectare în comuna Beștepe, cu 360.000 de euro (DOCUMENT)

ro

17 Jul, 2024 14:10 200 Marime text
Primăria Comunei Beștepe - Sursa foto: Facebook.com  - Primăria Comunei Beștepe
  • Conbeta SRL și Grup Grind SRL îl au ca asociat pe Paul Stoian-Ciulpan, care este partener cu Ioan Stoian-Ciulpan în Conbeta SRL.
Conbeta SRL și Grup Grind SRL, ambele din județul Vrancea, și-au adjudecat de la Primăria Beștepte contractul de 360.000 de euro pentru înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depuse cinci oferte admisibile.
 
Denumirea contractului este „Execuția lucrărilor pentru obiectivul «Înființare centru de colectare prin aport voluntar în comuna Beștepe, județul Tulcea»“.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 1.793.200,24 de lei fără TVA (peste 361.000 de euro, la cursul actual), inițial fiind estimat la o valoare de 2.282.343,03 lei fără TVA.
 
În descrierea contractului se arată că acesta presupune „realizarea de platforme carosabile și betonate pentru amplasarea containerelor pentru deșeuri și pentru circulația autovehiculelor, realizarea utilităților (execuția branșamentelor de apă, racord electric, bazin vidanjabil), rețele de apă și canalizare, instalații electrice și de iluminat, sistem de panouri fotovoltaice, realizare copertină (policarbonat) pe structură metalică, împrejmuire incintă, realizare zonă verde, procurare cântar carosabil pentru camioane și scara metalică mobilă“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, conform SEAP.
 
Despre Conbeta SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 17 iulie 2024, Conbeta SRL a fost înființată în 1991, are sediul social în Golești, județul Vrancea, pe Șoseaua Națională și se ocupă de comerț cu ridicata al echipamentelor și furniturilor de fierărie pentru instalații sanitare și de încălzire.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Vrancea, dar și în Măcin, județul Tulcea.
 
Asociați și administratori figurează Ioan Stoian-Ciulpan și Paul Stoian-Ciulpan, Paul Stoian-Ciulpan fiind asociat unic și administrator al Grup Grind SRL, iar numele său legându-se și de Conbetrust SRL.
 
Conform termene.ro, Conbeta SRL figurează cu 1359 de achiziții directe (Salubrizare și Servicii Publice Focșani SA, ENET SA, Compania de Utilități Publice SA Focșani printre autoritățile contractante) și 26 de contracte publice (Comuna Beștepe, Comuna Cârligele, Comuna Dumbrăveni printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Conbeta SRL a declarat 41 de angajați, profit peste 10,34 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 87,78 de milioane de lei.
 
Despre Grup Grind SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 17 iulie 2024, Grup Grind SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în Focșani, pe strada Bucegi și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Comisia Centrală, din Focșani.
 
Asociat unic și administrator este Paul Stoian-Ciulpan.
 
Conform termene.ro, Grup Grind SRL figurează cu 46 de achiziții directe (Comuna Gura Caliței, UAT Comuna Câmpineanca, Municipiul Focșani printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Comuna Beștepte, Comuna Dumbrăveni).
 
În 2023, Grup Grind SRL a declarat 44 de angajați, profit peste 10.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,14 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și      
Alegeri locale 2024
Candidații la primăria și consiliul local Beștepe, județul Tulcea (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii