Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații „Agigea“ caută firmă pentru modernizarea irigrațiilor în zona Movilița! Pune la bătaie peste 800.000 de euro (DOCUMENT)

ro

29 May, 2024 14:45 548 Marime text
Foto cu rol ilustrativ din Arhiva Ziua de Constanța
  • Lucrările vor fi executate la Plotul de irigații SPP2 Movilița.
Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații „Agigea“ a deschis procedura pentru atribuirea contractului de lucrări de modernizare a infrastructurii secundare de irigații din zona Movilița, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că achiziția se înscrie în proiectul „«Reabilitare și modernizare amenajare de irigații SPP2 – Movilița pe suprafața O.U.A.I Agigea, Etapa a II - a, Judetul Constanta» - Program Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 - Fondul European pentru dezvoltare rurală“.
 
Denumirea achiziției este „Execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii secundare de irigații în cadrul proiectului «Reabilitare și modernizare amenajare de irigații SPP2 – Movilița, pe suprafața OUAI Agigea – Etapa a II-a», județul Constanța“.
 
Lucrările vor fi executate la Plotul de irigații SPP2 Movilița.
 
Se arată în SEAP că achiziția este estimată la o valoare totală de 4.033.713,34 de lei fără TVA, adică peste 810.000 de euro, la cursul actual.
 
Atribuirea contractului se va face prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 iunie 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la 21 octombrie 2024.
 
Potrivit SEAP, persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante  implicat în procedura de atribuire sunt Lămureanu Gheorghe – Președinte CA O.U.A.I, Lotreanu Ana-Maria – Președinte comisie de evaluare, cu drept de vot, Lămureanu Vasile - Membru O.U.A.I, Membru comisie de evaluare, Lotreanu Petre – Bogdan - Membru comisie de evaluare.
 
Conform sursei citate, persoanele cu funcție de decizie din cadrul furnizorului de servicii auxiliare achiziției implicat în procedura de atribuire: Eugenia Victorița Drăghici – consultant.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, bate palma cu Toscana Plant SRL, pentru sistemul de irigații
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii