Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța face reparații la terasa exterioară. Câți bani oferă pentru renovare (DOCUMENT)

ro

31 Jul, 2024 10:55 220 Marime text


Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a atribuit un contract prin cumpărare directă privind achiziția de servicii pentru lucrări de reparații generale și de renovare. Mai precis, este vorba despre reparații la terasa exterioară instituției.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a achiziției este de 12.436.97 lei.
 
Firma câștigătoare este ELIZA POWER DESIGN SRL.
 
Despre ELIZA POWER DESIGN SRL
 
Societatea ELIZA POWER DESIGN SRL a fost înființată în anul 2009, are sediul în localitatea Sarighiol de Deal, județul Tulcea, strada Strada Trandafirului, Nr. 2 iar potrivit termene.ro se ocupă de „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Camburi Constantin.
 
Camburi Constantin mai este asociat unic și administrator la Cambela Construct SRL și asociat la Eolian Efect SRL, MAGNUM EOLVOLT SRL, EOLIAN AREEA SRL, SPARK WIND ENERGY SRL, EOLIAN EXPRESS SRL, EOLIAN SPARK SRL. Camburi Constantin mai este administrator la AGRIGRUP CAMBURI COOPERATIVA AGRICOLA și la BETA GRAINS SRL. De asemenea, Camburi Constantin mai este și persoană fizică autorizată.
 
Conform termene.ro, în anul fiscal 2023, societatea ELIZA POWER DESIGN SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 15.214.706 lei, cu un profit de 8.698.515 lei, la 17 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Tribunalul Constanța achiziționează lucrări de reparații și modernizare a instalației de încălzire a clădirii Judecătoriei Medgidia! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii