Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Amzacea, din județul Constanța, cumpără de la Dac Technology SRL mobilier școlar și mobilier pentru grădinițe! (DOCUMENT)

ro

02 Jun, 2024 10:52 606 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală estimată a contractului de furnizare mobilier școlar și mobilier grădinițe, conform bugetului aprobat al proiectului, este de 460.254,44 lei fără TVA, defalcată astfel (lei fără TVA):
 
Comuna Amzacea (Consiliul Local Amzacea) achiziționează mobilier scolar și mobilier gradinițe în cadrul proiectului: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a structurilor unității de învățământ preuniversitar din comuna Amzacea, județul Constanța“.  
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală estimată a contractului de furnizare mobilier școlar și mobilier grădinițe, conform bugetului aprobat al proiectului, este de 460.254,44 lei fără TVA, defalcată astfel (lei fără TVA):
 
I. Dotarea celor 4 Sălilor de Gradinită - cu mobilier – 78.702,40 lei fără TVA
 
II. Dotare Laborator Știinte – cu mobilier – 52.341,67 fără TVA
 
III. Dotarea Cabinet Consiliere Psihologică– cu mobilier – 14.400,77 fără TVA
 
IV. Dotare Laborator Informatică – cu mobilier – 19.675,60 fără TVA
 
V. Dotarea celor 5 Săli de clasa de clasă (fără scaune elevi) - cu mobilier - 98.378 fara TVA
 
VI. Dotarea celor 15 Săli de clasa de clasă - cu mobilier - 196.756 fără TVA
 
Potrivit licitatiapublica.ro, mobilierul va fi furnizat de SC Dac Technology SRL, cu sediul în București, pe strada Frumușani.
 
Despre Dac Technology SRL
 
Potrivit termene.ro, Dac Technology SRL a fost înființată în 2005, are sediul social în București, pe strada Frumușani și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Firma are un punct de lucru și în Sectorul 5.
 
 
Asociați figurează Marian Panait și Nicoleta Melania Panait, primul fiind și administrator, iar numele celor doi legându-se și de Quality Medical Consumables SRL.
 
Conform termene.ro, Dac Technology SRL figurează cu mai multe achiziții directe (Comuna Ciocile, Comuna Curtești, Comuna Bălcăuți printre autoritățile contractante), dar și contracte publice (Comuna Izvoru Berheciului, UAT Comuna Grădiștea Brăila, Comuna Dobromir printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat nouă angajați, profit pete 270.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,47 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații Constanța
Eli & Den Trading SRL înființează sistemele de alimentare cu apă în satele Cuiugiuc și Izvoarele! Contract de peste 330.000 de euro cu Primăria Lipnița (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii