Primăria Chilia Veche, din județul Tulcea, a atribuit unei firme din Constanța contractul privind platforma „la cheie“ pentru digitalizarea instituției (DOCUMENT)
Primăria Chilia Veche, din județul Tulcea, a atribuit unei firme din Constanța contractul privind platforma
07 Feb, 2023 12:05
ZIUA de Constanta
1547
Marime text
- În cadrul licitației a fost depusă o singură ofertă, fiind vorba despre cea înaintată de compania constănțeană Crucial Systems & Services SRL.
Achiziția se înscrie în proiectul Administrație eficientă prin implementarea de măsuri de digitalizare la nivelul Comunei Chilia Veche, județul Tulcea, Cod SMIS 154662.
În cadrul licitației a fost depusă o singură ofertă, fiind vorba despre cea înaintată de compania constănțeană Crucial Systems & Services SRL.
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 1.695.000 de lei fără TVA, aceasta fiind și estimarea inițială a autorității contractante.
Suma echivalează cu peste 300.000 de euro, la cursul actual.
De asemenea, se face precizarea că este posibilă subcontractarea cu privire la serviciile de arhivare electronică legală.
Despre contract
În descrierea achiziției publice se arată că „obiectul general al contractului care va fi atribuit în cadrul procedurii de achiziție prin licitație deschisă constă în implementarea «la cheie» a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Comuna Chilia Veche, prin:
- Furnizare de Echipamente necesare platformei informatice, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini.
- Furnizarea de Licențe software, în conformitate cu cerințele din prezentul caiet de sarcini. Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară;
- Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice, în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini“.
Durata contractului este de maxim opt luni, astfel încât aceasta să acopere toate activitățile care se vor desfășura în legătură cu achiziția, inclusiv recepția și plata, potrivit autorității contractante.
Despre Crucial Systems & Services SRL
Platforma Confidas.ro, consultată pe 8 februarie 2023, arată că societatea Crucial Systems & Services a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 192, obiectul principal de activitate fiind reprezentat de repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice.
Firma a semnat recent și un contract cu Autoritatea Navală Română privind reparații și suport tehnic pentru anumite sisteme informatice.
Potrivit Confidas.ro, Crucial Systems & Services este deținută de Bogdan - Mihăiță Moldoveanu, care este și administrator (cu 50%) și Elena-Andreea Avrigeanu (cu 50%).
Cei doi au mai figurat în trecut în Crucial Consulting SRL Constanța, radiată în prezent.
În 2021, Crucial Systems & Services a avut 13 angajați, profit aproape 86.000 de lei și cifra de afaceri peste 19,24 de milioane de lei.
Confidas informează și că firma Crucial Systems & Services SRL a încheiat 867 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 36.416.485,76 lei.
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această societate se numără Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Constanța, APA CTTA SA Alba, Autoritatea Navală Română, Biblioteca Județeană IN Roman Constanța, Camera Deputaților, Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ Constanța, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța sau Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii