Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța a cumpărat servicii de mentenanță de la o firmă din Capitală pentru echipamentele RMN și CT (DOCUMENT)

ro

27 Jun, 2024 17:00 509 Marime text
  • Valoarea contractului este de 831.300 de lei
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit în cadrul unei licitații contractul de servicii mentenanță tip service pentru echipamentele RMN 1.5T Signa Explorer (RO1015MR02) și CT Revolution (RO1015CT01), cu acoperire integrală, tip all inclusive.
 
Valoarea contractului este de 831.300 de lei.
 
Serviciile vor fi prestate pe bulevardul Tomis nr. 145 – Secția de Radiologie și Imagistică Medicală.
 
Contractul a fost câștigat de General Electric Medical Systems Romania și a fost atribuit în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și General Electric Medical Systems Romania au încheiat pe data de 21 iunie contractul respectiv. Tot pe 21 iunie atribuirea a fost postată în SEAP.
 
Despre General Electric Medical Systems SRL
 
Conform termene.ro, societatea are sediul în București, sectorul 2, a fost fondată pe 19 aprilie 2000, iar obiectul de activitate este „intermedieri în comerțul cu produse diverse”.
 
În anul 2023, General Electric Medical Systems SRL a raportat o cifră de afaceri de peste 240 de milioane de lei, un profit de peste 10 milioane de lei și 90 de salariați.
 
Asociatul firmei este compania olandeză GE Healthcare International Benelux B.V.
 
Administratorii sunt Mihaela – Cornelia Adochiei și Elena Dana Ianculescu.
 
Conform sursei menționate, General Electric Medical Systems SRL are adjudecate 3.537 de cumpărări directe și 628 de licitații publice.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța luptă cu infecțiile nosocomiale. Achiziție de peste 22 milioane de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii