Unitățile de învățământ din Ovidiu, județul Constanța, dotate cu mobilier. Firma Imp Expert Business SRL va încasa peste un milion de lei (DOCUMENT)
Unitățile de învățământ din Ovidiu, județul Constanța, dotate cu mobilier. Firma Imp Expert Business SRL
01 Aug, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
883
Marime text
- Contractul „Furnizare mobilier specific și materiale didactice în proiectul «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar de pe teritoriul UAT Oraș Ovidiu, județul Constanta»“ a fost atribuit societății Imp Expert Business SRL.
- Valoarea contractului atribuit pe 24 iulie către Imp Expert Business SRL este de 1.106.612,02 lei.
- Asociat unic în Imp Expert Business SRL este Alexandru Iancu, cel care deține și calitatea de administrator.
Primăria Ovidiu a atribuit contractul „Furnizare mobilier specific și materiale didactice în proiectul «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar de pe teritoriul UAT Oraș Ovidiu, județul Constanta» cod proiect F-PNRR-Dotari-2023-2247, contract de finantare nr. 294DOT ⁄ 2023“.
Contractul atribuit pe 24 iulie către Imp Expert Business SRL are o valoare de 1.106.612,02 lei. Autoritatea contractantă este beneficiara contractului de finanțare pentru implementarea proiectului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar de pe teritoriul UAT Oras Ovidiu, județul Constanța”, finanțat din PNRR Componenta C15: Educație, cod F-PNRR-Dotari-2023-2247, aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 4474 din data 14/06/2023, încheiat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, contract de finantare nr. 294DOT ⁄ 2023.
Beneficiari reali ai contractului sunt: unitățile de învățământ de pe raza UAT Oraș Ovidiu:
1. Liceu Tehnologic ”Ion Podaru” Ovidiu,
2. Școala gimnazială nr. 2 ”Poet Ovidiu”,
3. Grădinița cu program prelungit ”Licurici”.
Din Analiza de nevoi, centralizata la nivelul beneficiarului, rezultă ca:
- Infrastructura școlară și dotările din grădinițele și școlile de pe raza UAT Oraș Ovidiu nu sunt la standardele identificate de Ministerul Educației prin ghidul de finanțare, care să asigure o funcționare normală a acestora;
- În UAT Oraș Ovidiu sunt grădinițe și școli care nu sunt la standardele de calitate corespunzătoare unei funcționări normale;
- Dotările inadecvate sau învechite reprezintă un factor care perpetuează inechitatea în educație.
- Infrastructura învățământului de pe raza UAT cunoaște o cerere tot mai crescută și este concomitent suprasolicitată.
Toate produsele (mobilier școlar, materiale didactice, echipamente atelier de practică, articole și echipamente sportive) ce urmeaza a se achiziționa au drept scop dotarea unităților de învățământ din UAT Oraș Ovidiu.
Investițiile se încadreaza în cele 3 tipuri de investiții vizate de apelul PNRR
Obiectivul Investiției este de a oferi dotările necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă și în laboratoarele/atelierele școlare, inclusiv dotările și echipamente educaționale specializate pentru elevii defavorizați și elevii cu cerințe educaționale speciale.
Obiectivul 1 constă în creșterea calității și siguranței mediilor de invatare, prin echiparea sălilor de clasă cu mobilier, materiale didactice și echipamente didactice, oferind astfel dotările necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă și în laboratoarele/atelierele scolare
Obiectivul 2 constă în oferirea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă/ laboatoare din cadul unităților de învățământ de pe raza UAT Oraș Ovidiu.
Obiectivul general al proiectului este cresterea calității și diversificării ofertei educaționale prin dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitate a unităților de invatamant preuniversitar si a unitatilor conexe de la nivelul UAT Oras Ovidiu, până la data de 31 decembrie 2024.
Investițiile propuse prin proiect se încadrează în cele 3 tipuri de investiții vizate de apelul PNRR: digitalizarea mediilor de învătare în învățământul preuniversitar; infrastructură scolara; dotarea cu echipamente, inclusiv digitale, a atelierelor de practică din reteaua invatamântului profesional si tehnic. Acestea vor avea un impact major imediat, vizibil, măsurabil, centrat pe calitatea educației asupra beneficiarilor finali, unitățile de învățământ/ unitățile conexe dotate pe raza UAT oraș Ovidiu.
Despre Imp Expert Business SRL
Potrivit termene.ro, firma Imp Expert Business SRL a fost înființată în anul 2012, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Intermedieri în comerțul cu produse diverse“.
Asociat unic în Imp Expert Business SRL este Alexandru Iancu, cel care deține și calitatea de administrator.
În 2023, Imp Expert Business SRL a avut o cifră de afaceri de 6.708.422 lei, un profit de 595.312 lei, și 6 angajați.
Platforma termene.ro mai informează că Imp Expert Business SRL are în jur de 5.000 de contracte câștigate - achiziții directe și trei contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
Citește și:
Cumpărări directe: Parc fotovoltaic pe amplasamentul depozitului de deșeuri din Portul Constanța. Pad Corporate SRL va elabora cererea de finanțare (DOCUMENT)
Cumpărări directe Constanța. Autoritatea locală din Eforie, achiziție de rechizite școlare în valoare de aproape 215.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii