Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 19 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanța achiziționează software suport pentru cercetare industrială (DOCUMENT)

ro

14 Feb, 2023 11:48 1638 Marime text

 
  • Contractul are data 7 februarie 2023, valoarea de 57.900 lei, iar ofertant câștigător este Romsym Data SRL.
 
Universitatea Maritimă din Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit, prin anunț de atribuire la anunț de participare, contractul „«Software suport pentru cercetare industrială», în conformitate cu arhitectura stabilită în cadrul proiectului CYMAROP cod MySMIS 151003“.

Contractul are data 7 februarie 2023, valoarea de 57.900 lei, iar ofertant câștigător este Romsym Data SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de un contract de „Furnizare - Cumpărare“, conform specificațiilor Caietului de sarcini, în condițiile stabilite în legislația, normativele si reglementările în domeniu, în vigoare.
 
Achiziția privește un software rămas de achizitionat, necesar dezvoltării unei soluții de colectare și analiză alerte de securitate cibernetică, pe baza căreia să poată fi furnizate servicii, în special pentru entități din zona maritimă, ce sunt desemnate ca operator de servicii esențiale (OSE), conform Legii 362 din 28 decembrie 2018, privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a rețelelor și sistemelor informatice.
 
Achizitia se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.
 
Despre Romsym Data SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 13 februarie 2023, societatea Romsym Data SRL a fost înființată în anul 1992, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Comerţ cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software-ului“.

 
Conform Confidas.ro, în 2021 Romsym Data SRL a avut o cifră de afaceri de 34.471.277 lei, un profit net de 795.714 lei și 15 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 31.481.983 lei, un profit net de 471.807 lei și acelați număr de angajați.
 
Asociați în firmă sunt Florina - Liliana Balint (cu 55%) și Dumitru - Răzvan Balint (cu 45%), care îndeplinesc și calitatea de administrator.
 
Florina – Liliana Balint mai apare, ca asociat (cu 60%),  într-o firmă din București, Romsym Consulting SRL, a cărei stare e „funcțiune, reorganizare, divizare parțială“, dar a activat și într-o altă  firmă din capitală, radiată în prezent: Cultural Romtour SRL (în care a fost asociat, cu 60%).
 
Dumitru - Răzvan Balint mai apare într-o firmă în funcțiune, Ways Business Travel SRL (asociat unic și administrator), dar și în Romsym Consulting SRL (asociat, cu 40%, și administrator). De asemenea, acesta a apărut și în alte trei firme, actualmente radiate: Cultural Romtour SRL (asociat, cu 40%), Perfect Evening SRL (administrator) și JR Invest Estate SRL (administrator).  
  

Confidas informează și că Romsym Data SRL a încheiat 138 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 2.510.694,09 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Universitatea Maritimă din Constanța, numărându-se și Academia Română – filiala Iași, Administrația Prezidențială, Aeroportul Arad SA, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, Centrul Cultural Lumina, Compania de Apă, Direcția Națională Anticorupție, Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare, Institutul de Economie Națională, Ministerul Afacerilor Interne - Direcția Generală Anticorupție, Opera Comică pentru Copii, Oficiul Național pentru Cultul Eroilor sau Universitatea Transilvania Brașov.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Universitatea Maritimă din Constanța, contract cu o firmă din capitală, în cadrul proiectului „CYMAROP“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii